Fontos mérkőzésen aratott győzelmet a Telekom Veszprém

A csapatkapitányát a héten elvesztő Telekom Veszprém előtt fontos feladat állt, a Meshkov Breszt otthonában kötelező volt nyernie a magyar csapatnak.

Az első félidőt nagyfokú hektikusság jellemezte. Mindkét csapat támadójátéka jól működött, a védekezések azonban nem igazán álltak össze. Kiválóan játszott a hazaiak oldalán a korábbi veszprémi Accambrey, veszprémi oldalon pedig a Lauge- Nenadic páros volt kiemelendő. Főleg utóbbi játékos az érdekes, aki bevallom, hogy soha nem tartozott a kedvenceim közé, ám az utóbbi néhány hónapban kétségtelenül vezére tud lenni a csapatnak. Ütemtelen lövéseivel érezhetően nem tudnak mit kezdeni az ellenfél kapusai.

A második félidőben a Veszprémnek sikerült realizálnia az elméletben meglévő előnyét. Cupara kitűnően védett, a támadójáték pedig továbbra is az első félidei színvonalon működött. Laugét ismét csak dicsérni lehet, a dán kirobbanó formában van, de Vuko Borozan is talán a mai meccsen volt ezidáig a leghasznosabb. A Veszprém végül meggyőző fölénnyel múlta felül a Meshkov Breszt csapatát.

Végeredmény: Meshkov Breszt-Telekom Veszprém: 30-37(17-20)

Vigh Martin

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s