Szolgálati közlemény: A facebook törölte az oldalunkat. Segítséget és türelmet kérünk

Kedves olvasóink, követőink!

Mint azt többen bizonyára tapasztalhattátok, a Facebook mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül törölte a Facebook-oldalunkat. Ez rettentően szomorú, majdnem 9000-en kedvelték már az oldalt, és nagyratörő terveink voltak, illetve vannak.

Tegnap ezt az üzenetet kaptuk az Instagram-fiókunkra, amely összeköttetésben van a Facebook-oldallal. 

79431911_1386492244867072_7810799766131965952_n

Hogy miért történt, azt a mai napig sem tudjuk. Ránéztem ezután a facebook oldalra, és ekkor jött a sokk. A handballexpert, mintha sohasem létezett volna… Törölték. Mert – valószínűleg – valamiféle irányelveket megsértettünk. Ez persze benne van a pakliban, a kezdetekben nem mindig adtunk meg forrást egy-egy képnek, de sosem volt probléma belőle. 

A facebookon belül van egy úgynevezett támogatási üzenetmappa. Itt három jelentést találtunk, íme a fotók: 

Screenshot 2019-12-04 23.35.20

Tehát valaki valószínűleg feljelentett minket vagy a Facebook érzékelt valamit nagyon sértőnek. Ami érdekes, hogy több mint féléves tartalmakról van szó… Íme a három tartalom, amely nem tetszett nekik:

Screenshot 2019-12-04 23.35.38Screenshot 2019-12-04 23.35.46

A pikantéria ebben az, hogy egy bejegyzést már ellenőriztek is (nem tudni, melyiket, csakhogy egy feljelentettet), és ez az üzenet várt ránk:

Screenshot 2019-12-04 23.35.58

Ez a három oldal linkje, el lehet olvasni bárkinek, nem javítottunk bele:

https://handballexpert.com/2019/02/11/europa-es-vilagbajnok-jatekost-igazolt-a-gyor-hivatalos/

https://handballexpert.com/2019/02/10/kurtovic-valtja-nora-morkot-gyorben-sajtohir/

https://handballexpert.com/2019/02/09/gyengen-kezdett-a-ferencvaros-de-forditani-tudott-a-krim-ellen-klujber-tarthatatlan-volt/

 

A facebook-oldal megszűnt létezni, rengeteg ember munkája, ideje ment kárba, és a legszomorúbb, hogy az összes létező fórumon tettünk már panaszt, egyetlen válasz sem érkezett. Ahogy az instagramos üzenetben is van, ha tévedés történt, jelezzük. Jeleztem, nagyjából óránként, de semmi válasz… Legalább annyit írhatnának, hogy mégis mivel vétettünk. Még egyszer: nem kizárt, hogy valahol valamit elrontottunk, nem figyeltünk oda a forrásmegjelölésre vagy ilyesmi, de szeretnénk tudni, hogy hol hibáztunk, és főleg, hogy kinek nem tetszett ez. Ha valakit megbántottunk, szeretnénk elnézést kérni. 

Az instagram oldal él, bár ez egyelőre csekély vigasz, december hatodikáig van blokkolva a fiók. Hogy ezután mi történik, az egyelőre rejtély, mint ez az egész ügy…

Egyelőre tanácstalanok vagyunk, ezért a ti segítségeteket is szeretnénk kérni. Mik a lehetséges – akár jogi – lépések egy ilyen ügyben. Hol lehet panaszt tenni, kihez kellene fordulni? Ismertek-e erre specializálódott szakembert? Minden segítségnek örülnénk, mert nem szeretnénk, hogy 1. a handballexpert ne létezzen többé, 2. a tömérdek befektetett munka, idő és alkalmasint pénz kárba vesszen. Nagyon érzékenyen érint mindenkit, és főleg, a női kézilabda-világbajnokság idején nagy érvágás ez nekünk. Most indult volna a karácsonyi akciónk is, erről itt olvashatsz:

 

Egyelőre türelmet kérünk, igyekszünk megoldani a problémát.

 

Tisztelettel:

a handballexpert csapata
Sellei Zoltán, főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s