Szintet kíván lépni a Fradi-Hogy alakulhat a Elek Gábor csapatának jövő évi kerete: elemzés, körkép, pletykák

Érdekesen alakulhat a magyar bajnoki ezüstérmes jövő évi kerete.

A Győr-Fradi szuperrangadó után mindkét szakvezető döntő faktornak tartotta a kispad hosszát és a pályára érkező cserék minőségét. Az Audi ETO-nál képesek voltak azon játékosok is megújulni, akik gyengébben kezdtek a széleken, valamint a frissen pályára lépő Kiss és Nze Minko is hozzá tudott tenni a játékhoz. A fővárosiaknál addig volt meg a lendület és az előny, ameddig a húzó emberek pihentetése nem vált szükségessé a találkozó utolsó negyed órájában.

Elek Gábor egy korábbi interjúban őszintén beszélt az aktuális helyzetről, a csapat szerkezeti – és keret kialakítási problémáiról. Már a jövőbe tekintve megemlítette, hogy talán most került az FTC olyan helyzetbe (elsősorban anyagi szempontból), hogy képesek lehetnek egy lépcsőfokot feljebb lépni. Azonban azt leszögezte, hogy az alapelv nem fog ezáltal változni. A magyarok és külföldiek arányán nem, de a légiósok minőségén változtatni kíván. Ezen nyilatkozatok beindították az átigazolási pletykákat a zöld-fehérek körül. Több fórumon kész tényként közlik a német válogatott két átlövőjének, Emily Bölknek és Alicia Stollénak a Népligetbe költözését. Mellettük honfitársuk, a beállós Julia Behnke neve is felmerült. (Illetve ezen a poszton egy lehetséges orosz jelöltről is hallani.)Továbbá Janurik és Kovács Anett lehetséges átigazolásáról is olvashattunk.

Az esetleges érkezők névsora azonban mindig felveti, hogy kik lehetnek a távozók. Nagy kérdés a három új visszatérő, Szucsánszki Zita, Hornyák Dóra és Csiszár-Szekeres Klára szerepe a jövő évi csapatban, illetve a fent említett nevek miatt a Debreceni-Klivinyi-Christensen-Szemerey hármas helye is kérdésessé válhat a keretben. Lukácsot már ősszel szóba hozták a BL-címvédővel, sokan az ő váltását biztosnak tartják.

Bár megerősítést még nem kapott egy hír sem, biztosak lehetünk, hogy a Fradinál nagy átalakulás várható, amit a következő hetekben talán fokozatosan be is jelenthetnek.

Kép:NSO, TIME Sport News

Szerző:Kusza

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s