A hét női mérkőzései, előzetes. 15. rész

Heti rovatunkban sorra vesszük, milyen női mérkőzések várnak ránk. 

2020.01.13—2020.01.19

2020.01.15 szerda

Érd-Eubility Group Békéscsabai ENKSE 18:00

Egy újabb élcsapat az ellenfele a viharsarkiaknak, ezek a mérkőzések nem igazán sikerültek túl rózsásan számukra. A hazaik hajthatnak tovább, akár a második helyre is, győzni tudnak.

DVSC Schaeffler-Siófok KTC KFT 18:00 (Élőben az M4 Sporton)

Már-már joggal gondoltuk, hogy a debreceni lányok visszataláltak a helyes útra, azonban ismét becsúszott egy pontvesztés, amivel ismét lépéshátrányba kerültek az üldözöttjeivel szemben. Ha hazai pályán vereséget szenvednek, akkor akár fordulókig az ötödik helyen ragadhatnak, és a Siófok pedig tovább üldözheti a második helyet.

Kisvárda Master Good SE-FTC Rail Cargo Hungaria 18:00

Ismét a tabella második feléhez tartozó csapathoz látogat a Ferencváros, és ismét egy olyan csapathoz, amely szinte bárkit képes meglepni otthon. Csak kettő csapat tudta elvinni eddig mind a kettő pontot Kisvárdáról ebben a bajnoki szezonban.

2020.01.17 péntek

DKKA-Váci NKSE 17:00

Azonos képességű csapatok találkoznak egymással, ezt jól mutatja a tabellán elfoglalt helyezésük is. Aki nyerni tud, az megszilárdíthatja helyét a középmezőny elején.

Motherson Mosonmagyaróvár-Szent István SE 18:30

Szintén hasonló képességű csapatok feszülnek egymásnak. Mind a kettő csapatnak nagyon fontos ez a mérkőzés. Ha a hazaiak nyernek, pici biztonságba kerülhetnek. Ha viszont a vendégek megszerzik első győzelmüket, akkor életben tartják bentmaradási esélyeket.

2020.01.18 szombat

Győri Audi Eto KC-Kisvárda Master Good SE 18:00

Továbbra sem tudják megállítani a bajnokot, és itt is esélyesként lépnek pályára (mint mindig). Ha meg szeretnék nehezíti a vendégek a Győr dolgát, akkor minimum a hazai formájukat kell átmenteni Győrbe.

MTK Budapest-Alba Fehérvár KC 18:00

A középmezőny nagy csatáját hozhatja ez a mérkőzés. A kiváló formát mutató MTK a hasonló képességekkel rendelkező Albát fogadja. Ennek tudatában hasonlóak lesznek a célok is.

FTC Rail Cargo Hungaria-Szombathelyi KKA 18:00

A riválisok tovább szorongatják a Fradit a második helyért, így ezt a mérkőzést mindenképpen nyerniük kell a zöld-fehéreknek. Míg a vendégeknek csak akkor lehet esélyük, ha a legjobb formájukban játszanak.

Európai kupákban érdekelt csapataink

EHF kupa csoportkör

DVSC Schaeffler-Thüringer (német) 15:00 (Élőben a Sport 1-en)

Két hibátlan csapat találkozik egymással. Ha a Debrecen nyerni tud, akkor már tovább is jutott. Azonban nem lesz könnyű dolguk a jó erőkből álló német együttes ellen.

Siófok KTC KFT-Podravka Vegeta (horvát) 17:00 (Élőben a Sport 1-en)

A Siófok helyzete is ugyan az mint a Debrecennek: ha nyernek továbbjutnak. A vendégeknek nincs túl sok jó emlékük a magyar vendég játékról, ebben is bízhatnak a balatonpartiak.

Érd-Lublin (lengyel) 19:00 (Élőben a Sport 1-en) 

Lengyel-magyar jó barátság ide vagy oda, nagyon kemény mérkőzés várható. A mérkőzés nagy kérdése, hogy ki tudja életben tartani továbbjutási esélyeit. Mind a ketten első győzelmükre hajtanak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s