Hétfői rovatunkban a heti női programról írunk.

2020.03.02-2020.03.08

2020.03.04 szerda

Győri Audi Eto KC-Eubility Group Békéscsabai Előre NKSE 18:00

Az egyik legjobb és az egyik legrosszabb formában lévő csapat találkozik egymással. Más-más célokkal lépnek pályára. A címvédő egyértelmű esélyese az összecsapásnak.

2020.03.06 péntek

DVSC Schaeffler-Érd 18:00

Óriási mérkőzésre van kilátás. A tét a negyedik hely, ami EHF kupa indulást jelentheti a következő idényben. Ősszel nagy csatában Érden a Debrecen nyerni tudott négy góllal. Aki nyerni, tud lépéselőnybe kerül a többiekkel szemben.

Kisvárda Master Good SE-Alba Fehérvár KC 18:00

Mi történik akkor, ha hazai pályán az egyik leggyengébben szereplő csapat találkozik az egyik, idegenben leggyengébben teljesítő csapattal? Ezen a mérkőzésen megtudhatjuk. Mind a két csapatnak szüksége van a pontokra ugyan azok okok miatt:, messzebbre kerülni a hátsó régiótól.

Motherson Mosonmagyaróvár-DKKA 18:00

Hasonlóan teljesítenek a csapatok az elmúlt hetekben, így jó mérkőzésre számíthatunk. Az MKC bárkire veszélyes lehet, ha jó napot fog ki, főleg hazai közönség előtt.

Hungast Szombathelyi KKA-Váci NKSE 18:00

A hazaik az elmúlt hetekben eredményesen játszanak, szorgosan gyűjtögetik a pontokat. Most az a Vác látogat hozzájuk, amely ismét az európai kupa szereplésre hajt, ezért ezt a mérkőzést meg kell nyerniük. Könnyű dolguk biztosan nem lesz.

Európai kupákban érdekelt csapataink

EHF kupa negyeddöntő visszavágó 

2020.03.07 szombat

Siófok KTC KFT-Kastamonu 18:00 (38-29) 

Magabiztos előnyt szerzett szereztek a Balaton-partiak Törökországban, így hazai pályán nyugodtan játszhatnak. Valószínűleg a továbbjutás nem fog veszélyben forogni a hazaiaknak.

Bajnokok Ligája 

2020.03.07 szombat

Rostov Don-FTC Rail Cargo Hungaria 14:00

Hazai pályán majdnem megleckéztette a Fradi a tavalyi döntőst; csak kicsin múlott, hogy nem jött össze. Oroszországban hasonlóan nehéz dolguk lesz Elek Gáboréknak, vagy még nehezebb is.

Ha a Fradi tudna nyerni, és az eredmények jól alakulnak számukra, akkor a tabellán még előrébb tudnának lépni.

Győri Audi Eto KC-Ramnicu Valcea 16:00

Mind a két csapat tét nélkül lép pályára, ennek ellenére mind a két alakulat szépen szeretne búcsúzni a középdöntőtől.

1579 megtekintés.

Megosztás