Site icon Handballexpert

A hét mérkőzései-előzetes:18.rész

Mi várható a következő napokban női fronton?

2020.02.04 kedd

Szent István SE-Győri Audi ETO KC 18:00

Első a sereghajtó ellen. Nagy esélyesként lép pályára az ETO Monoron, így csakis a győzelem az elfogadható számukra, míg a hazaik szeretnének minél jobb eredményt elérni. 

2020.02.05 szerda 

Alba Fehérvár KC-DVSC Schaeffler 18:00

Most sem vár könnyű feladat Deli Rita lányaira. A bajnoki szünet óta képtelenek nyerni, így már a tabella vége felé sodródtak. Mindent bele kell adniuk, ha pontot, vagy pontokat szeretnének szerezni. A Debrecen pedig ismét az EHF-kupa indulásra hajt, így mindenképpen győzniük kell. 

Érd-DKKA 18:00 

A hazaik mindenképpen nyerni szeretnének, mert a tabellán is előre akarnak lépni. Azonban nem lesz könnyű dolga a dunaújvárosiak ellen, akik ha jó napot fognak ki, akkor otthon és idegenben is képesek kiváló játékra. 

2020.02.08 Szombat 

Váci NKSE-Motherson Mosonmagyaróvár 18:00

Kezd jó formába lendülni az MKC, így most már nyugodtan és magabiztosan játszhatnak a Vác otthonában. A hazaik mindig stabil teljesítményt nyújtanak hazai pályán, de az előzmények tudatában biztosan nem lesz könnyű dolguk. 

Eubility Group Békéscsabai ENKSE-MTK Budapest 18:00

„Mikor, ha nem most?” Tehetik fel a kérdést a hazaik. Hiszen az MTK az egyik leggyengébben teljesítő csapat idegenben. Ennek ellenére azonban a vendégek inkább az esélyesek. 

Európai kupákban érdekelt csapataink 

Bajnokok Ligája 

2020.02.08 szombat 

Ramnicu Valcea-Győri Audi Eto KC 14:00

A már továbbjutott ETO a román bajnokság  listavezetőjéhez látogat. Papíron könnyű mérkőzésnek ígérkezik, de valószínűleg nem lesz egyszerű a győzelem. 

FTC Rail Cargo Hungaria-Rostov Don 20:00

Az orosz listavezetőt fogadja a Fradi, tehát ismét nagyon nehéz feladat előtt Elek Gábor lányai. A Fradi kényszerhelyzetbe került, hiszen utolsó csoportjában. Ha tovább szeretnének jutni, nyerniük kell, különben még nehezebb helyzetbe kerülnek. 

EHF kupa 

2020.02.09 vasárnap 

Siófok KTC KFT-Magura 15:00

Toronymagas esélyese a mérkőzésnek a Siófok. A képlet számukra ismét egyszerű, ha nyernek, csoportelsőként mennek tovább a negyeddöntőbe. 

Érd-Bistria 17:00

Sorsdöntő és nagyon kemény mérkőzésre készülnek az érdi lányok. Romániai kirándulásukat döntetlennel zártak. Ez most kevés lesz, a továbbjutáshoz mindenképpen nyerni kell. 

Banik Most-DVSC Schaeffler 19:00

Nem így tervezte a Debrecen, az utolsó körben úgy mennek Csehországba, hogy már nem juthatnak tovább. De ettől függetlenül biztosan győzelemmel szeretnének búcsúzni az idei EHF- kupa sorozattól. 

1459 megtekintés.

Megosztás
Exit mobile version