Heti rovatunkban a heti női mérkőzéseket vesszük górcső alá.

2020.02.10-2020.02.16

2020.02.14 péntek

Kisvárda Master Good SE-Siófok KTC KFT 18:00

Ismét egy olyan találkozóm, ahol az egyik legjobb és legrosszabb formában lévő csapatok találkoznak egymással. Habár a Kisvárda szorgosan gyűjtögeti otthon a pontokat, mégis a Siófok a találkozó egyértelmű esélyese.

Motherson Mosonmagyaróvár-Eubility Group Békéscsabai ENKSE 18:30

A házigazdák otthon szorgosan gyűjtögetik a pontokat, ezért előrébb is, állnak a tabellán mint a vendégek, akik úgy tűnik, hogy a múlt héten magukra találtak. Békéscsabán szoros és izgalmas mérkőzés volt az ősszel, most is hasonlóra számíthatunk.

DKKA-FTC Rail Cargo Hungaria 18:30 (Élőben az M4 Sporton)

A sorminta alapján most annak kell következnie, hogy megszorongat egy élcsapatot a DKKA. Hazai pályán bárkire veszélyesek lehetnek, de nem lesz könnyű dolguk az a Fradi ellen A zöld-fehérek már nem igen engedhetnek meg maguknak több pontvesztést.

2020.02.15 szombat

DVSC Schaeffler-Váci NKSE 15:00 (Élőben az M4 Sporton) 

Igazi rangadó vár a csapatokra, hiszen csak három pont választja el egymástól a két csapatot. Aki nyer, az nagyot nyerhet, aki veszít nem csak helyezéseket veszíthet ezen a héten.

MTK Budapest-Érd 18:00

Talán a legrosszabbkor látogat az Elektromos csarnokba egy újabb élcsapat. Az MTK-nak két súlyos vereséggel a háta mögött kellene javítania. Az érdi lányok már csak ötödikek a tabellán, így ezt most muszáj lenne megnyerniük, ha előre szeretnének ismét lépni.

Győri Audi Eto KC-Alba Fehérvár KC 18:00

Egyértelmű esélyesként lép pályára a címvédő a Fehérvár ellen. A vendégek zsinórban hat bajnoki vereségnél járnak. Ha az Audi Arénában is vereséget szenvednek, és számukra kedvezőtlen eredmények születnek a többi mérkőzésen, igen kellemetlen helyzetbe kerülhetnek a tabellán.

Hungast Szombathelyi KKA-Szent István SE 18:00

Ismét összecsap a két újonc egymással. Az őszi mérkőzésen nagy csatában a szombathelyiek örülhettek. Azóta azonban sokat változott a világ: a hazaik jelenleg kényelmes helyen a tabellán míg a vendégek sereghajtók egyre jobban lemaradva a többiektől. Egy biztos: ha a maximumot hozza mind a két csapat ismét jó mérkőzés lesz.

Megosztás