Heti rovatunkban összeszedtük, milyen női mérkőzéseket rendeznek.

2020.02.17-2020.02.23

2020.02.18 kedd

FTC Rail Cargo Hungaria-Siófok KTC KFT 18:00

Csata a második helyért. A Balaton-parton gólgazdag döntetlen született, tehát aki nyer az jobb helyzetbe kerül a másikkal szembe. Mind a két oldalon vannak olyan játékosok, akik eldönthetik a pontok sorsát, így egy nagyon izgalmas kiélezett csatára számíthatunk.

2020.02.19 szerda

Váci NKSE-Győri Audi Eto KC 18:00

A Hódosban aratott bravúrosgyőzelme után alaposan felbolygatta a középmezőny elejét a Vác. Most újabb bravúrra készülnek immáron hazai pályán, de most még nehezebb dolguk lesz a címvédő ellen.

2020.02.21 péntek

DKKA-MTK Budapest 18:00

A hazai pályán egészen tetszetősen játszó DKKA azt az MTK-t fogadja, aki nem szeret továbbra sem kimozdulni otthonról, és teljesen kiszámíthatatlan csapattá vált az elmúlt időszakban. Ami biztos, jó mérkőzésre van kilátás, hiszen a tabellán közel vannak egymáshoz.

Alba Fehérvár KC-Hungast Szombathelyi KKA 18:30

A hazaiak már nagyon régen érezhették a győzelem ízét, most azonban újra itt a lehetőség, hogy nyerjenek, hiszen a vendégeknek is ugyan annyi pontja van mint nekik. Aki ezt a találkozót megnyeri, és jól alakulnak számukra a kieső helyen lévő csapatok meccsei, messze kerülne a kieső pozíciótól.

2020.02.22 szombat

Szent István SE-Kisvárda Master Good SE 18:00

Az egyre jobban lemaradó sereghajtó hazaiak azt a Kisvárdát fogadják, akik már kilenc meccse nyeretlenek. Most itt a lehetőség megszakítaniuk ezt a rossz sorozatot. Erre minden esélyük meg is lehet, ha a maximumot hozzák a mérkőzésen.

Eubility Group Békéscsabai ENKSE-DVSC Schaeffler 18:00

A mérkőzés zártkapus lesz, mert a szövetség fokozott minősítést adott a mérkőzésnek a két klub szurkolóinak évek óta tartó rivalizálása miatt. A Békéscsabai városi sportcsarnok jelenleg nem alkalmas ilyen mérkőzések megrendezésére a csarnok felújítása miatt. A mérkőzés ideje alatt csak a hivatalos személyek tartózkodhatnak az épületben.

Egy biztos: a szurkolók nagyon hiányozni fognak a hazaik számára. Mind a két csapatnak nagyon fontos a kettő pont más-más célok miatt.

Érd-Motherson Mosonmagyaróvár 18:00

Ha az elmúlt hetek eredményeit nézzük, akkor megjósolhatatlan a mérkőzés kimenetele. Bár az Érd hazai pályán esélyesebb, de zsinórban három vereséggel mennek bele ebbe a mérkőzésbe, míg a vendégek utóbbi három bajnokijából kettőt nyert, de idegenben továbbra is akadozik a gépezet.

Nemzetközi kupákban érdekelt csapataink

Bajnokok Ligája

CSM Bukarest-FTC Rail Cargo Hungaria 17:30

Nagy tétje van a mérkőzésnek. Ha nyer a Fradi életben tartja továbbjutási esélyeit, azonban ha vereséget szenved, elbúcsúzik a sorozattól. A Fradi csak akkor bízhat a győzelemben, ha ugyanazt a játék nyújtja mint hazai pályán. Ha a Bukarest nyer, akkor egy karnyújtásnyira lesznek a továbbjutástól.

2020.02.23 vasárnap

Brest-Győri Audi Eto KC 19:00

A Győrre ismét egy nagyon kemény csata vár Franciaországban. Valószínűleg aki megnyeri a találkozót, elsőként lép majd tovább a negyeddöntőbe. Győrben döntetlenre végeztek a csapatok, és a játék biztos kevés lesz a címvédőnek.

Megosztás