A Ferencváros irányítójával, Simon Petrával az MTK elleni bajnoki mérkőzés után készítettünk egy rövid interjút:

Gratulálok a győzelemhez. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Szerintem egy kicsit bent maradtunk az öltözőben a kezdésnél, de utána összeszedtük magunkat, tempót tudunk váltani és a védekezésünk is összeállt. A félidőre volt már egy tíz gólos előnyünk, amit a második félidőben növelni tudtunk, így nagy arányú győzelmet tudtunk aratni a végén.

Picit mintha idegesen , feszülten kezdted volna a mérkőzést, aztán a gólod után látszólag megnyugodtál és jöttek a gólok tőled is…

Már az első félidőben is próbáltam higgadt döntéseket hozni. Az elején mindig gyorsabb a tempó, ezért nehezebb adaptálni. A második félidőben már mindenki felszabadultan tudott játszani.

-Milyen érzésekkel tértél vissza, immáron Ferencváros játékosként az MTK otthonába?

Nagyon jó érzésekkel tértem vissza. Örülök, hogy itt lehetek.

Az egész klub, a lányok, a csapat, a szurkolótábor – ahogy szurkoltak nekünk ma is ennyien – egyszerűen csak nagyon szeretek a Ferencváros játékosa lenni.

-Mi változott az életben és céljaidat tekintve a nyári junior EB óta? Hogyan értékeled a tornán nyújtott teljesítményedet?

Nagyon boldogok voltunk, hogy egy ilyen eredménnyel tudtunk hazatérni az Európa Bajnokságról. Nyilvánvalóan önbizalommal telve tértem vissza a csapathoz. Bár az elején meglepődtem, hogy milyen más itt a tempó és a ritmus. Újra fel kellett vennem az NB1 és a BL tempóját is. Ebben a lányok nagyon sokat segítettek és nagyon befogadóak voltak, szóval örülök hogy a nyárról így tudtam visszatérni.

-Milyen hosszútávú céljaid vannak a Ferencvárosban és a válogatott kapcsán?

A jövőben szeretnék a Ferencváros meghatározó játékosa lenni és a felnőtt válogatottban is szeretnék idővel bekerülni és segíteni a csapatot.

Köszönöm, további sok sikert kívánok!

 

Kiemelt kép: Fradi.hu

Megosztás