Az utóbbi hetekben többször lehetett arról hallani, hogy a Telekom Veszprém kapus poszton szeretne erősíteni.

Az utóbbi napokban azonban a spanyol Ignacio Biosca Franciaországba igazolása volt terítéken. A Veszprém kapusát a Nantes csapatával hozták hírbe.

Most azonban komoly érkezőről hangos a sajtó. Több oldal lehozta, hogy a Telekom Veszprém két millió euró értékben mutat érdeklődést Emil Nielsenért, a Barcelona hálóőréért.

Stefan Kretzschmar beszél többek között erről a Dyn – Harz Blut kézilabdás podcastjében. Itt megemlíti, hogy a Kiel Perez de Vargasért 1 millió eurót szeretett volna, míg információi szerint egy „kelet tömbbeli” egyesület két milliót ajánlott Nielsenért. Az exklasszis szélső később hozzáteszi: a Veszprémről van szó tudomása szerint. Hozzáteszi: elképesztő, hogy a katalán egyesület csak kapuseladásból 3 millió eurót kaphatna. Ez ebben a sportágban elég ritka. Anno Karabatic került két millió euróba.

Egyelőre nem hivatalos a transzfer, bár egyre több, a kézilabdázással foglalkozó oldal hozza le ezt az értesülést. Ti mit gondoltok, jó választás lenne a dán a Veszprém kapujába? Más megoldásban gondolkodnátok? Ti kit igazolnátok erre a posztra?

 

A témával a Dyn podcastje foglalkozott, az ide vonatkozó rész 17:40 környékén van:

 

Borítókép: Pere Puntí, Mundodepotivo.com

 

 

Megosztás