Momir Ilics tanítványai a harmadik mérkőzésüket is megnyerték hazai közönség előtt, ezzel ugyanúgy nyolcpontosak mint a Barca és a Kielce.

Kezdőcsapatok:

Jacobsen, Mads Mensah Larssen, Golla, Gottfridsson, Buric, Steinhauser,

Nenadic, Corrales, Strlek, Blagotinsek, Lauge, Yahia, Marguc

Corrales védéssel indult a mérkőzés, amit egy bődületes Yahia bomba követett. Az ellenfél kapujában Buric is jól kezdte a mérkőzést. 8:40-nél született az első német gól Mensah Larssen révén. A sokadik veszprémi labdaszerzés után már öt góllal vezetett a hazai együttes. Remekül zárt a Sipos vezérelte védelem. A 16. percben Maik Machulla kikérte második idejét is 10-3-as állásnál.Jim Gottfridsson csak a 29. percben talált be először, de ezzel is csak hatgólosra csökkentette a hátrányt, így a félidőben 14-8 volt hazaiak javára.

A második félidő is Corrales védéssel kezdődött. Az ellenfél új izlandi szerzeménye, Einarsson Teitur Örn is betalált, de Yahia válasza sem maradt el a túloldalon. Lauge szenzációs passzaiból építkeztek tovább a pirosak. Einarsson átlövései tartották meccsben az észak-német csapatot. A vendégek fala egyre feszesebbé vált, és Buric nyújtott nekik hátulról extra támogatást, de ennek ellenére sem volt esélye a Flensburgnak. A meccs utolsó perceiben a fiatalok is lehetőséget kaptak. Ligetvári bombájával beállította a 28-23-as végeredményt.

fotó: Pál Tamás

 

Megosztás