Site icon Handballexpert

Rólunk

Kézilabda.

Ha ezt a bejegyzést olvasod, akkor valószínűleg neked is gyorsabban ver a szíved a szó hallatán. Nincs ez másképp velünk sem. A kézilabda nem csak egy sportág, hanem A SPORTÁG, szerelem, életvitel, szenvedély; több mint egy hobbi. Mindegy, hogy valaki az első osztályban játszik, és válogatott, vagy az utolsó ligában pattogtatja a labdát, a kézilabda iránti szeretetet és rajongást ez nem befolyásolja. Az maximális.

Pár éve azzal a céllal indítottuk az oldalt, hogy egy független, precíz, a sportágon belül mindenre kiterjedő hírforrást hozzunk létre. Ahol a komoly elemzések mellett, átigazolások, pletykák, interjúk, vicces videók is megtalálhatók. Röviden. Minden, ami kézilabda.

A koronavírus sajnos átszabta a 2020-as évet, és remélhetőleg csak azt. A kényszerpihenőben sem lazsáltunk, teljesen új honlapot építettünk fel. „Ez a sportág a szerelmünk, a szerelemért pedig áldozunk.” A weboldal még nincs teljesen kész, és valószínűleg sosem lesz, hiszen folyamatosan fejleszteni szeretnénk, hogy a követőink a legjobb szolgáltatást kapják.

Igyekszünk a továbbiakban még több hírt megosztani, az összes fontosabb meccsről beszámolni, valamint még a vírus felbukkanása előtt elindítottunk egy interjúsorozatot, amelynek keretein belül klasszisokkal készíthettünk riportot, amely egyrészt nagyon izgalmas, másrészről óriási megtiszteltés a részünkről. Ezt szeretnénk bővíteni, és természetesen az oldal tartalma kapcsán a ti véleményeteket, tanácsaitokat is szívesen meghallgatjuk. Miről szeretnétek többet olvasni? Kitől szeretnétek interjút az oldalra? Miben fejlődhetnénk? Minden kritikát szívesen veszünk, a célunk a minél szélesebb körű tájékoztatás.

Remélem, a munkánk elnyeri a tetszéseteket. Ha így van, megtisztelnél egy megosztással, ajánld az oldalt másoknak is. Nekünk ez a legjobb „fizettség”.

A kézilabda, mint a szerelem, aki nem veszi komolyan, annak nem okoz örömet, aki komolyan veszi, annak beleszakad a szíve.

 

 

Exit mobile version