Site icon Handballexpert

Az Odensét is simán verte a Győri Audi ETO

Oftedal régi fényében tündökölt, de Toft is remek volt.

Gyakran szoktunk arról beszélni, hogy a csapatoknak nem feltétlenül szeptemberben kell csúcsformában lenniük, sokkal fontosabb, hogy látunk-e valamiféle koncepciózus építkezést. A női Bajnokok Ligája jelenlegi mezőnyében jelenleg ez egyértelműen a Győri Audi ETO-nál látszik leginkább: Ulrik Kirkely csapata hétről hétre jobban játszik, ezúttal az Odsenét győztek le simán.

Nagy tempóban kezdődött a mérkőzés, az ETO hamar kisebb előnyre tett szert, ezt azonban akkor még le tudta dolgozni a dán együttes, főként Althea Reinhardt védéseinek köszönhetően. Ám az ötszörös BL-győztest ez sem akadályozta meg abban, hogy újra előnybe kerüljön, innentől kezdve pedig a zöld-fehérek kezében volt a mérkőzés. A beálló megjátszása egész meccsen remekül működött, de nem lehet megkerülni azt sem, hogy Stine Oftedalnak hosszú ideje nem volt olyan jó mérkőzése, mint most. Emellett a védekezés is jól működött a meccs nagy része során, a biztos védésekből építkezve Sandra Toft is sokat hozzátett.

A második félidőben rendre öt-hat gól körül mozgott, végül ennél kicsivel szorosabb lett az eredmény, de ennek főleg az volt az oka, hogy a Győr visszaesett. A dánok oldalon a kulcsjátékosok közül Mie Höjlund összekapta magát a második félidőre, Dione Housheer viszont az egész meccsen gyengén játszott.

Győri Audi ETO-Odense 32:29 (16-12)

Kiemelt kép: Győri Audi ETO

Megosztás
Exit mobile version