Site icon Handballexpert

Bajnokok Ligája: Helyreálltak az erőviszonyok, a Ferencváros nyert a Bietigheim ellen.

Tökéletes első félidei játékának köszönhetően a Ferencváros feledtette az egy héttel ezelőtti súlyos kisiklását, ezzel életben tartotta esélyét a továbbjutásra.

Nagyon felbosszantotta a zöld-fehéreket az érdi vereség. A németországi visszavágón mire a házigazda Bietigheim feleszmélt, már ötgólos hátrányban kellett idő kérnie a hazaiak trénerének. Nagyot változott a játék képe egy hét alatt, tetszetős támadások után építette előnyét Elek Gábor csapata. A Bietigheim még helyzetbe is nehezen tudott kerülni. Bíró Blanka két büntetőt is hatástalanított. Az első játékrész tükörképe volt a magyarországi találkozó második játékrészének.

A szünet után a németek tízperc alatt annyi gólt szereztek, mint az első felvonásban összesen, de szerencsére nem tudták izgalmassá tenni a mérkőzést. Kovacsics Anikó remek megmozdulásaival a lefújásig őrizte megnyugtató előnyét a Ferencváros

A legeredményesebb játékosnak a nyolc gólig jutó Klujber Katrin bizonyult, de Tóth Nikolett is megszerezte idei gólját a Bajnokok Ligájában.

A Ferencváros a 2020-as év utolsó BL-mérkőzését Ljubljanában játssza a jövő hétvégén.

 

Bietigheim – Ferencváros 25-29 (6-15)

Megosztás
Exit mobile version