Jó hírt kaptak a fővárosi zöld-fehér drukkerek a tegnapi hidegzuhany után, ugyanis a csapat első számú kapusa az idei után a következő szezonban is marad a Népligetben.

„Nagyon szeretek itt lenni, szeretem a Ferencvárost, érzem a bizalmat és a körülmények is adottak ahhoz, hogy tovább fejlődjek”- mondta Blanka.
Hozzátette, tisztába van azzal, miben fejlődött az elmúlt években, most a következő feladatának a jó formájának fenntartását tekinti: ˝Most azt szeretném elérni, hogy ne legyen hullámzó a teljesítményem. Szeretném, hogy mindenben stabilan hozzak egy minimum szintet.”
Azt is elmondta, hogy a megállapodás már korábban megszületett, fontos volt számára, hogy a klub erősödjön, hogy ő is könyebben tudjon fejlődni. Az azóta napvilágot látott események se törik meg: „Nem titok, hogy a megállapodás már korábban megszületett, de már akkor is tudni lehetett, hogy miként változik a keret, hogy komolyabb céljaink lehetnek. Bár most rengeteg nehezítő körülménnyel találtuk magunkat szembe, így is be kell bizonyítanunk, hogy jó csapat vagyunk.”

Bíró Blanka 2016-ban került a Fradihoz, illetve onnan vívta ki a magyar válogatott keret-tagságát is.

Forrás: Fradi.hu

1830 megtekintés.

Megosztás