Második mérkőzését is elvesztette a magyar csapat Tokióban, így két mérkőzés után is pont nélkül áll, fényévekre a továbbjutás.

Aki korán kelt csak remélni merte, hogy nem járunk úgy mint a mieink mérkőzése előtt Montenegró. A házigazda nagy meglepetésre nyerni tudott 29-26-ra. A kezdésre nem lehetett panasz, az első négy támadásunkból gól született, de a pozitívumok itt véget is értek. A brazilok egy 6-0-ás rohanással fordítottak. Védekezésünk gyakorlatilag nem volt, Bíró többször került kiszolgáltatott helyzetbe, de így is több védést bemutatott. Amorim bántóan könnyű gólokat szerzett. Támadáshatékonyságunk a 40%-ot is alig érte el. Arenhart könnyedén védte a gyenge magyar próbálkozásokat.

Sajnos a második félidőben sem változott a játék képe. Janurik néhány bravúrja adhatott volna némi reményt, de elöl továbbra is hajmeresztő hibákat vétettünk. Nem volt vezéregyénisége a csapatnak. Hiába a két győzelem a felkészülési mérkőzéseken, amikor téthelyzet volt, totális csődöt mondott a csapat. Csalódottak vagyunk, minden idők leggyengébb olimpiai szereplésének küszöbére kerültünk.

Brazília – Magyarország 33-27 (17-11)

Legjobb góllövők: Rodrigues (7), Vieira (7) ill. Schatzl (7)

Támadáshatékonyság: 69% ill. 63%

Kapusteljesítmény: 26% ill. 28%

fotó: MKSZ

4193 megtekintés.

Megosztás