Site icon Handballexpert

Bundesliga: Simán nyert a Flensburg a Balingen otthonában

SG Flensburg-Handewitt vs HSC Coburg, LIQUI-MOLY Handball Bundesliga, 25.10.20 Flensburg Spielende Sieger SG Flensburg-Handewitt *** SG Flensburg Handewitt vs. HSC Coburg, LIQUI MOLY Handball Bundesliga, 25 10 20 Flensburg Game Winners SG Flensburg Handewitt Copyright: xBEAUTIFULxSPORTS/MarioxM.xKobergx

Ma Balingen – Flensburg mérkőzést rendeztek a német első osztályban. A Sky csatornáján ez volt a hétvége mérkőzése.

 

A Balingen a 16. helyen tanyázott a mérkőzés előtt, a Flensburg a negyedik volt. A Bundesliga erősségét mutatja, hogy így sem mehetett biztosra a vendégcsapat.

Az első 15 perc kiélezett küzdelmet hozott, a Flensburg 1-2 góllal vezetni tudott, de nem voltak meggyőzőek, a 14. percben 5-6 volt az eredmény. 

Ezután Maik Machulla csapata magasabb fokozatba kapcsolt, a Flensburg könnyű gólokat lőtt, így gyorsan három gól volt a különbség. Az időkérésem sem segített a hazai csapaton, hamar hét gólos hátrányba kerültek. Ezen később sem tudtak változtatni, az első félidőben 9-16 volt az állás. 

A második félidő elején úgy tűnt, hogy szorosabb mérkőzés is lehet, mert sikerült lefaragnia pár gólt a Balingennek, de ez nem tartott sokáig, és a Flensburg hamar ébredt.

A két csapat közti különbség végig megmaradt, így a Flensburg simán elhozta a két pontot a Balingen otthonából.

A végeredmény Balingen – Flensburg: 25 – 32.

 

 

 

 

957 megtekintés.

Megosztás
Exit mobile version