A Kielben elért bravúr után a Tisza-partiak a csoport élén álló Aalborgot fogadják, a Veszprém zártkapus mérkőzést játszik Bukarestben. A hölgyeknél még mindkét csapatunk veretlen. A Győr újabb sikere borítékolható, az FTC a még pont nélküli Buducsnoszthoz utazik. Az Európa-ligában a Tatabánya a Sibalin Jakab, Ilyés Ferenc edzőpárossal próbál meg elindulni felfelé.

Tovább olvasom

Az 57-szeres horvát válogatott kapus a szezon végén távozik a Montpellier együttesétől, és nyártól a Frisch Auf Göppingen csapatánál folytatja pályafutását. – számolt be a német klub hivatalos honlapja.

Tovább olvasom

A Bergischer 32 esztendős cseh válogatott hálóőre, Tomas Mrvka a 2022/2023-as szezontól kezdődően a huszonkétszeres német bajnok Kiel együttesénél folytatja pályafutását – tette közzé a csapat hivatalos honlapja. A kétméteres kapus két évre szóló megállapodást kötött a “zebrákkal”. Mrvka korábban a Balingen és a Göppingen csapatát is erősítette.

Tovább olvasom

A Stuttgart négygólos vereséget szenvedett az Európa-liga címvédő Magdeburg otthonában. Hanusz Egon együttese az első félidőben három góllal is vezetett, de a második felvonásban már egyértelműen a hazaiak domináltak. A magyar irányító első német bajnoki fellépésén három kisérletéből egy találatot szerzett.

Magdeburg – Stuttgart 33-29 (16-15)

Legjobb gólszerzők: Magnusson (9) ill. Lönn (7)

Támadáshatékonyság: 75% ill. 56%

Kapusteljesítmény: 30% ill. 17%

fotó: Stuttgarter Nachrichten