Tegnap játszották a férfi bajnokságot eldöntő mérkőzést, ahol hihetetlen izgalmak után a Pick Szeged győzedelmeskedni tudott a Telekom Veszprém otthonában. Bánhidi véleményes (?) piros lapján kívül van egy téma, amely a kézilabdás társadalmat megmozgatatja, ez pedig a versenykiírás. 

Tovább olvasom

Teltház és kiváló hangulat előtt aratott sikert az FTC-Rail Cargo Hungaria csapata a DVSC Schaeffler felett a női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében. Elek Gábor csapata a második félidőben biztosította be továbbjutását a négyes döntőbe, ahol a Győr – Dunaújváros – Siófok hármas közül kerül ki az ellenfele.

Tovább olvasom

Elképesztő mérkőzést hozott a Ferencváros és a Dortmund összecsapása a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában, ahol a tét nem volt kisebb az FTC számára, mint a csoport második helyének elérése. Ehhez a kötelező lépést megtette Elek Gábor alakulata, hiszen 23-21-es győzelmet aratott, egy elképesztő végjátékban.

Tovább olvasom

Az elképesztő hazai győzelmet követően nem bírt román ellenfelével a Ferencváros női kézilabda csapata a Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában, a Bukarest otthonában 27-21-re maradt alul a magyar bajnok.

Tovább olvasom

Hullámvölgyek és hullámhegyek, talán így lehetne a legjobban jellemezni a Ferencváros és Esbjerg összecsapását a női Bajnokok Ligája csoportkörében, hisz a zöld-fehérek és a vendég dánok is vezettek már három találattal, végül 31-31-es döntetlennel ért véget az összecsapás.

Tovább olvasom

Fantasztikusan indították az idei Bajnokok Ligája idényt női kézilabda csapataink, így három fordulót követően a Győri Audi ETO KC százszázalékos, míg az FTC-Rail Cargo Hungaria egy döntetlen mellett, kétszer győzedelmeskedni is tudott.

Tovább olvasom

Szerettünk volna interjút készíteni Háfra Noémivel, a Ferencváros jelenlegi, a Győr jövőbeli játékosával. Ez azonban nem jöhetett létre, mivel a Fradi illetékese ezt “nem találta aktuálisnak”. Egy olyan igazi “magyaros” történet következik. 

Tovább olvasom

A Ferencváros Bíró Blanka és Schatzl Nadine nélkül utazott el Oroszországba, és Háfra Noémi, valamint Klujber Katrin sem lépett pályára, míg az ellenfél nélkülözte legnagyobb sztárját, Anna Vjahirevát. A felek csaknem telt ház előtt léptek pályára, és szinte végig kiegyenlített csatát vívtak.

Az első félidő nagy részében a magyar csapat irányított, de döntetlennel vonultak szünetre a felek. A második félidőben a Rosztov volt fölényben, de a Fradi is jól tartotta magát.

Janurik Kinga továbbra is pazarul tartja a frontot Bíró Blanka hiányában, míg Emily Bölk a napokban bemutatott ízes magyarsága mellett játékával is újra elbűvölte a nagyérdeműt. A tavaly távozó Lukács Viktória helyére érkező Angela Malestein is telitalálatnak bizonyult a csoportkör során, ma is kiváló teljesítményt nyújtott.

A nyolcaddöntőben minden valószínűség szerint a Budocnost Podgorica vár a fővárosi zöld-fehérekre, bár matematikai esélye ettől eltérő kimenetelnek is van.

Végeredmény: Rostov Don – Ferencváros 26:24