A Szeged a találkozó legelejétől fogva nem engedte ki a vezetést a kezéből, a félidei négygólos előnyből hármat megtartott, így két fontos pontot hozhat haza Fehéroroszországból.

Tovább olvasom

Szerződést hosszabbított a MOL-Pick Szeged Juan Carlos Pastorral. A spanyol vezetőedző 2013-ban érkezett Magyarországra, azóta EHF-kupa győztes, kétszeres magyar bajnok és Magyar Kupa győztes lett csapatával. Korábban egyetlen klubot irányított, szülővárosának, Valladolidnak csapatát, mellyel KEK-győztes és kétszeres kupagyőztes lett. Négy évig irányította a spanyol válogatottat is, világbajnoki aranyérmet, EB ezüstöt és olimpiai bronzérmet nyert. A szerződéshosszabbítást a Kékek című műsorban jelentette be a MOL-Pick Szeged.

Sajtóhírként több portálon megjelent Imanol Garciandia leigazolása. A 203 cm-es spanyol jobbátlövő a francia Pays d’Aix csapatából érkezhet, poszttársai (Stepancic és Tönnesen) mellé.

A várt kiélezett csatát hozta a bajnoki döntő első felvonása a Tisza partján, ahol az utolsó tíz percben a hazaiak tudtak felülkerekedni, és előnnyel utazhatnak a szombati visszavágóra.

Tovább olvasom

A szegediek mestere többek között Marko Vujinról is elmondta véleményét, de a Szeged és a Kiel játékát is elemezte a Sport TV stúdiójában.

Kép: Szegedma

A 13. fordulóban megrendezett mérkőzés sokáig szoros volt, azonban Alex Dujshebaev ellen nem volt ellenszer, a spanyol jobbátlövő 8 gólig jutott, és így négy góllal nyert a lengyel bajnok Szegeden.

Tovább olvasom