Site icon Handballexpert

Élesednek a kritikai hangok a VB-n: „Ez egy paródia!”

Folyamatosan érkeznek a csapatok a világbajnokság helyszínére, és egyre többen kritizálják az egyiptomi állapotokat.

Pedig még szinte el se kezdődött a torna…

„Ez egy paródia jelentette ki egyenesen Sander Sagosen, a világ egyik legjobb kézilabdázója. – Eddig egy vicc, amivel találkoztam. Nem vagyok benne biztos, hogy beszélhetünk-e egyáltalán buborékról, amikor emberek maszk nélkül járkálnak ki és a be a szállodába, és a csapatok együtt étkeznek. Semmit nem láttunk vissza azokból a szigorú intézkedésekből, amire előzetesen ígéretet kaptunk. Csak remélhetjük, hogy senki nem kapja el a vírust.”

Pedig igazából nincs nehéz dolga az IHF-nek, egyszerűen csak át kellett volna venni egy az egyben azt, amit a dánok csináltak a női EB-n. Ott tökéletesen működött minden.

A német szövetség sportigazgatója, Axel Kramer szerint szintén a szállodai étkezésekkel van a legnagyobb gond Gízában. Úgy látja, a hotelekben további helyiségeket kellene megnyitni azért, hogy az étkezéseknél még jobban el tudják különíteni a csapatokat – idézte az Origo.

A németek szövetségi kapitánya, Alfred Gislason is kritizálta a szervezést: „Ezek olyan körülmények, amelyeket másként képzeltünk el, és amelyeket másként ígértek nekünk. Ez van, és úgy tűnik, nem lehet semmit megváltoztatni.”

Reméljük a legjobbakat…

 

Forrás: NSO, Origo, Sky

Kép: IHF, AFP

3467 megtekintés.

Megosztás
Exit mobile version