Ma Rhein-Neckar Löwen – Flensburg csúcsrangadót rendeztek a Bundesligában. 

Hosszú sérülés után a svéd Palicka ismét a kapuban állhatott, és elképesztő formában tért vissza a hálóőr. 

A kezdeti ismerkedés után a hazai pályán játszó Löwen elképesztő sebességgel és precizitással játszott, a Flensburg csak kereste önmagát. Gensheimerék már hét góllal is vezettek, amikor Maik Machulla időt kért, és a kapuban is cserélt. A norvég Bergerud pedig jól érkezett a mérkőzésbe, és feljöttek a vendégek két gólra. 

A félidő előtt azonban Schwalb csapata megrázta magát, és rá nagyobb különbséggel tudták zárni az első játékrészt. 19-13 volt az állás. 

A második félidőben egy teljesen más Flensburg volt a pályán, amely fantasztikusan kezdett, és hamar ledolgozta a hátrányát. Volt egy 7-0-ás szakaszuk. Innen egy tejesen kiélezett mérkőzés kezdődött, a 42. percben 22-22 volt az állás, és megjósolhatatlan volt a mérkőzés kimenetele. 

Felváltva estek a gólok, és egyik csapat sem tudott egy gólnál többel vezetni; így érkeztünk az utolsó tíz percbe, ahol 26-25-re ezetett a Löwen.

Öt perccel a vége előtt azonban már a Flensburg vezetett, először a mérkőzés folyamán. Emlékezzünk, a Löwen hét góllal is vezetett az első félidőben. A Löwen időt kért, és 7:6 ellen próbálkozott, sikerrel. Négy perccel a vége előtt 29-29 volt az állás. Andy Schmid büntetőt harcolt ki, amelyet Gensheimer kegyetlenül belőtt. Wanne válaszolt gyorsan kis szögből, majd Lukas Nilsson lőtt fontos gólt, 7:6 ellen.

Fél perccel a vége előtt Machulla időt kért, 31-30-as állásnál. A játékvezetők befújtak egy null szögből leadott lövést, amelyet Steinhausen belőtt, így döntetlen lett a végeredmény

 

A végeredmény:

Rhein-Neckar Löwen – Flensburg: 31-31.

Elképesztő mérkőzés volt!

 

 

 

Megosztás