Egy olyan jelenségről lesz szó ebben a bejegyzésben, amely már régóta kikívánkozik belőlem. A férfi VB adta meg a végső lökést, hogy feltegyem a kérdést: miért nincs hozzáértő kézilabda-kommentátora az állami televíziónak? Véleménycikk következik.

Tovább olvasom

Az aktuális Európa-bajnok spanyolok, és a világbajnoki címvédő dánok mérkőztek egymással a második elődöntőben. A két együttes veretlenül jutott el a világbajnoki döntő kapujáig.

Tovább olvasom

A két nagyágyú meccsén végig vezetve, 31-26-ra nyert az EB-címvédő, akikre az elődöntőben a drámai módon továbbjutó VB-címvédő dánok várnak. A norvégoknak gyakorlatilag nem volt reális esélye ma a négy közé kerülésre.

Tovább olvasom

Két dolog biztos a Franciaország – Magyarország mérkőzés előtt, véget ért a számolgatás időszaka és soha nem fogjuk megtudni, hogy mi lett volna, ha ma este a norvégokkal játszunk.

Tovább olvasom

Talán a legjobb nyolc közé jutott csapatok közül, mindenképp Katar tűnik a legnagyobb meglepetésnek, viszont a svédek így sem léphettek nagy mellénnyel a parkettre, hiszen azért nekik is voltak nehezen hozott meccseik, sőt két döntetlenjük is a világbajnokságon.

Tovább olvasom

Ebből hetet a mai napon játszanak le. Vége a számolgatásnak, itt már minden meccs igazi tétre menő ki-ki meccs: végleg eldől az Elnök-kupa és az alsóházi helyezések, valamint végre jönnek a negyeddöntők, ahol főszerepet kap a magyar válogatott is!

Tovább olvasom