Site icon Handballexpert

Figyelem! Cikkírókat, munkatársakat keresünk!

A Handballexpert új, profibb alapokra szeretné helyezni a működését, erre keresünk munkatársakat. Ha szereted a kézilabdát, van véleményed a sportágról, és szeretsz írni, akkor szeretettel várunk.

A Handballexpert ma az egyik legnagyobb kézilabdás magazin, nem csak Magyarországon, hanem világviszonylatban is. Facebookon közel 40 ezer ember követ minket, míg Instagramon 20 ezer fölötti ez a szám. Utóbbi nemzetközi, itt rengeteget játékos vagy edző követ minket, Vladimir Cuparától Simone Böhméig, Rogerio Moraestől Barbara Arenhartig, Kim Rasmussentől Alfred Gislassonig. A minket követő  magyar játékosok és edzők nevét lehetetlen lenne felsorolni. Egy-egy bejegyzéssel több tízezer, adott esetben százezer embert érünk el.

Szeretnénk bővíteni a csapatot, úgy érezzük, sok a kiaknázatlan terület, és szerencsére a sportág olyan népszerű, hogy nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy nem szolgáljuk ki az olvasói igényeket.

A legfontosabb felmerülő kérdéssel kezdeném: ez egy hobbioldal, az oldalt működtető csapat ellenjuttatás nélkül, a sportág szeretetéből „dolgozik” az oldalnak.

Milyen feladatokra keresünk munkatársat?

 

Cikkíró: 

Önálló cikkek, bejegyzések írása, néha csak hírek, információk átvétele és megosztása a cél. A cél, hogy minden, a sportágban levő rezzenésről hírt adjunk.

Riporter: 

Rengeteg játékossal, edzővel van kapcsolatunk, illetve kis túlzással mindenkivel össze tudunk hozni egy interjút. Mi felvesszük a kapcsolatot, a te feladatod csak a kérdések kitalálása, és a kész cikk megszerkesztése lenne. Természetesen nem egyedül, mindenben segítünk.

Podcast: 

Van Youtube-csatornánk, de idő híján elég ritkán tudunk sajnos jelentkezni. Itt is van lehetőség interjúkra, játékosokkal, edzőkkel, sportvezetőkkel, de új arcoknak is örülünk, ha valaki csatlakozna a beszélgetéseinkhez.

Fordító: 

Valamelyik idegen nyelven jól beszélsz? Rengeteg érdekes cikk jelenik meg nap mint nap a világon idegen nyelven, de nem mindig van időnk lefordítani. Erre a feladatra is keresnénk egy szorgalmas alanyt. Német, angol, portugál, bármely skandináv nyelv jöhet.

Vélemény- és sportszakmai cikkek

Határozott véleményed van a kézilabdázás egy-egy történéséről? Edző vagy játékos, esetleg hallgató vagy, és szeretnéd az írásodat rengeteg embernek megmutatni? Itt a lehetőség.

 

Jelentkezz bátran, mindenben segítünk. A sportág közös szeretet bőven elég.

 

A jelentkezés feltételei:

Ha eddig sosem írtál cikket, az sem gond. Senki sem kezdi profiként, és csapatunk segítőkész.

Jelentkezni itt tudsz:

selleizoltan@gmail.com

handballexpert13@gmail.com

az oldal Facebookoldalán, messengeren: https://www.facebook.com/kezilabda/

Honlap: https://handballexpert.com/

 

Handballexpert, minden, ami kézilabda

 

Megosztás
Exit mobile version