A Győri Audi ETO KC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Háfra Noémi a Budućnost Podgorica csapatában folytatja pályafutását. A keresztszalag-szakadásából lábadozó 24 éves átlövő a 2023/24-es szezonban kölcsönben szerepel majd a montenegrói bajnoknál.

Háfra az idei szezont – szintén kölcsönben – a dán Odensében kezdte meg, azonban októberben súlyos térdsérülést szenvedett, amelynek következtében véget is ért a szezonja.

Nagyon jól éreztem magam Dániában, és pont a legrosszabbkor jött számomra októberben a sérülés. Az első pillanattól kezdve úgy éreztem, hogy elindultam a jó úton, de nem tudtam végigmenni rajta. Tudom, szükségem van a játéklehetőségre, ehhez pedig nagyon jó lehetőség volt a Budućnost hívása. Köszönöm a klub támogatását, hogy pozitívan álltak az ügyemhez. Most maximálisan a rehabilitációra koncentrálok, hogy nyárra visszanyerjem a formámat” – nyilatkozta Háfra Noémi a győri klub oldalán.

„Örömmel láttuk, hogy nagyon jól kezdődött Noémi dániai szereplése. Sajnos egy súlyos sérülés jött közbe talán a legrosszabbkor, és nem tudott kiteljesedni a dán bajnoki cím védőjénél. A rehabilitációt Győrben végző játékossal elkezdtük az egyeztetéseket, hogy megtaláljuk a mindkét félnek leginkább megfelelő megoldást. Többször átbeszélve a helyzetet arra jutottunk, Noémi számára a játéklehetőség a legfontosabb, ehhez pedig egy év kölcsönjáték a legjobb megoldás. Továbbra is hisszük, hogy Noémi nem csak a győri, hanem a magyar kézilabdázás nagy értéke, ezért elsősorban a játékos érdekeit szem előtt tartva mondtunk igent a kölcsönadásra. Noéminek elsősorban sikeres és teljes rehabilitációt, valamint sérülésmentes szezont kívánok” – mondta Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

Mihamarabbi felépülést és nagyon sok sikert kívánunk!

A kiemelt kép forrása: Odense Håndbold.

Megosztás