Site icon Handballexpert

Hatalmas meglepetés, a Hannover megverte a Rhein-Neckart!

A női Európa-bajnokság „árnyékában”, a Bundesligában nincs pihenés, öt mérkőzést rendeztek ma.Hannoverben lépett pályára a listavezető Rhein-Neckar, de nagyon jó derbinek ígérkezett, a negyedik Füchse Berlin látogatása az ötödik Stuttgarthoz.

A mindössze 14.-ik Hannover elképesztő első félidőt produkált a listavezető ellen, 8-8-ig szinte fej fej mellett haladtak a csapatok, majd a Löwen 9-8-nál vezetett utoljára! Legtöbb négy is volt közte a hazaiak javára, a szünetben meglepetésre 19-16-ra vezettek. Aztán sokan nem hittünk a szemünknek, nemhogy egyenlíteni vagy fordítani nem tudtak a vendégek, sokkal inkább egyre távolodott az Ivan Martinovic (11 gól) vezette Hannover, 10 perccel a vége előtt +8!!! Aztán már nem volt visszaút, hatalmas pofonba szaladt bele a Löwen!

Hannover – Rhein-Neckar 36-30 (19-16)

Egy brutális második félidőt produkáltak a fővárosiak, Lindberg megint elemében volt (11-ig jutott), a másik oldalon „hiába” az izlandi Kristjansson hét találata.

Füchse Berlin – Stuttgart 31-25 (15-15)

A Minden becsülettel próbál minél messzebb kerülni a kieső helyekért, most a Lemgót verte ezért.

Minden – Lemgo 28-23 (11-12)

A Nordhon-Lingen becsülettel gyűjti a vereségeket, a Lipcse a mai győzelemmel viszont már ötödik.

Nordhorn-Lingen – Lipcse 24-28 (12-13)

A Wetzlar a várakozásoknak megfelelően simán verte a Balingent. Előbbi a nemzetközi kupáért, utóbbi a bentmaradásért harcol.

Wetzlar – Balingen 36-26 (20-14)

fotó: sportbuzzer.de

Megosztás
Exit mobile version