Site icon Handballexpert

Hét új érkező a Kohásznál

Megújul a dunaújvárosi gárda.

Hét új játékossal vág neki a következő szezonnak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata. A legnagyobb név az érkezők oldalán minden bizonnyal a Ferencvárostól érkező Debreczeni-Klivinyi Kinga.

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartott a DKKA vezetősége. Barta Endre alpolgármester, illetve Gurics Attila csapatmenedzser beszámolt arról, hogy kilenc távozó mellett hét új érkező várható a Dunaújváros csapatához a következő idényben.
A távozók: Bouti Fruzsina, Itana Cavlovic, Csapó Kyra, Grosch Vivien, Camila Micijevic, Sirián Szederke, Zeljana Stojak, Szekerczés Luca és Triscsuk Krisztina.
                                                           

Az érkezők név szerint: Debreczeni-Klivinyi Kinga, Anastasia Babovic, Barján Bianka, Schatzl Natalie, Román Dorina, Sziráki Boglárka, és Wéninger Alexa.
Valamint, továbbra is az újvárosi gárdát erősíti Ferenczy Fruzsina, Molnár Beatrix, Nick Viktória és két fiatal, Jovovity Jovana és Szalma Zita kaptak profi szerződést a felnőtt együttesben.
Az akadémia ifjoncai közül még öt fő kezdi meg a felkészülést az első csapatnál.
Gurics Attila elmondta még, hogy a keret 90%-ban kész, de nem végleges. 

A tájékoztató végén Barta Endre alpolgármester további örömteli hírekről számolt be a szponzorokkal kapcsolatban, a jövőt illetően is, valamint Vágó Attila, a DKKA újdonsült vezetőedzője is mondott néhány szót, illetve, Szalai Babett csapatkapitány mondott köszönetet a DKKA hűséges szurkolóinak.

Írta: Juhász VIktória

Kép:Feol.hu

Megosztás
Exit mobile version