A címvédő szegedi csapatból Luka Stepancic és Nik Henigman, míg a bajnok Veszprémből Jorge Maqueda és Andreas Nilsson hiányzott a szigetszentmiklósi kupa-döntőn. A Tisza-parti alakulat kemény védekezéssel próbálta ellensúlyozni a bakonyiak fölényét, ami a variációs lehetőségekben megmutatkozott. A félidő végére kétgólos veszprémi vezetés alakult ki.

A Szeged végig küzdött a találkozó során, a második félidőben is megszorongatta a Veszprémet, de ez csak a szoros mérkőzéshez volt elég. A Veszprém támadásban jobb teljesítményt nyújtott.

Rengeteg kiállítás tarkította a döntőt, a nézők hiányához képest parázs hangulat és nagy csata alakult ki, sajátos játékvezetői felfogással.

Ez volt a 28. Magyar Kupa győzelme az “építőknek”.

Végeredmény: Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged 28-26

A Nemzeti Sport értesülései szerint, a szerb válogatottnál a csütörtök esti érkezést követően elvégzett PCR teszt két pozitív eredménnyel zárult. A ma reggeli gyorsteszt mindenkinél negatív lett, de a PCR tesztek eredményére még várni kell. Az eredmények megérkezéséig a teljes küldöttségnek a hotel szobákban kell tartózkodni.

Ma este 20:00-kor játszana Szerbia az orosz válogatottal.