A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy a kupagyőztes és bajnokcsapat vezetőedzője a következő idényben is marad az együttes élén. 

A dán szakember tavaly nyáron érkezett a Népligetbe, akkor még másodedzőként, azonban a gyötrelmes szezonkezdetet követően ő váltotta Martin Albertsent a kispadon. Idén tavasszal pedig két kupát is begyűjtött a zöld-fehérekkel, a Bajnokok Ligájában pedig a legjobb nyolc csapat közé jutott a Fradival. 

Azt már korábban tudni lehetett, hogy az új idényre csatlakozik a csapathoz Darja Dmitrijeva, Valerija Maslova, Orlane Kanor valamint Laura Glauser. Míg szombaton a távozók névsorára is fény derült, így távozik: Kisfaludy Anett, Kovács Anett, Kukely Anna, illetve Cirjenics-Kovacsics Anikó, aki befejezi profi pályafutását. Egyedül kérdőjel már csak a vezetőedző posztját illetően volt a Népligetben, azonban most ez is lezárult, így teljesnek mondható a Ferencváros jövő évi kerete.

Sokat meséltek a különleges Fradi-atmoszféráról korábban, amelyet aztán az első naptól kezdve tapasztalok, a hétköznapokban és a meccseken is olyan légkör vesz körül, amelyre mindig is vágytam, magával ragadó az egész. A mostani évadban is az volt a célom, hogy minden nap jobbá váljunk picit, és ezt szeretném elérni a következőben is. Nagyon jó játékosok csatlakoznak hozzánk, még erősebbek leszünk, és edzőként nekem is jóval több variációs lehetőségem lesz – azt hiszem, különösen nehéz ellenfelei leszünk majd a riválisainknak. A cél egyértelmű: minden meccset meg szeretnénk nyerni!

– fogalmazott a zöld-fehérek honlapján a szakember.

Fotó: Blasius Photography 

Megosztás