Korábban beszámoltunk róla, hogy Szita Zoltán, a Wisla Plick és a magyar válogatott átlövője Szegeden folytathatja karrierjét. Most hivatalos bejelentést tett a magyar klub.

Immáron hivatalos: Szita Zoltán Szegeden folytatja a pályafutását. A 23 éves átlövő 2022-ben csatlakozik Pastor csapatához.

– Nagyon sokszor kiemeltük már, számunkra fontos, hogy minél több magyar játékos szerepeljen a keretünkben, így most egy kiváló hírrel szolgálok a szurkolótáborunknak. Jövő nyártól, azaz 2022. július 1-jétől hozzánk igazol a magyar válogatott balátlövője, Szita Zoltán. A tehetséges játékos a nemzetközi porondon is bizonyította már, hogy szép jövő előtt áll, biztos vagyok abban, hogy nálunk tovább fejlődik, a MOL-PICK Szeged erősségévé válik – nyilatkozta Kiss Bence, a klub cégvezetője.

– Egy nagyszerű csapathoz igazolok majd a jövő nyáron, ahol komoly célokért küzdhetek a társaimmal. A fejlődésem szempontjából fontos előrelépés lesz ez számomra, ez döntőnek bizonyult a döntésemben. Kiváló szakmai stáb mellett dolgozhatok, nagyszerű csapattársakkal játszhatok. Sokat beszélgettem válogatottbeli társaimmal, így Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Mikler Roland és Rosta Miklós véleményét is kikértem, akiktől rengeteg jó szót kaptam. Természetesen jelenlegi csapattársam, Niko Mindegía is csak szépet mondott a klubról, a városról és a szurkolókról – nyilatkozta Szita Zoltán a klub honlapján.

 

Érdekes lehet a témában:

Új projekt Szegeden? Magyar játékosok a célkeresztben

Forrás: MOL-Pick Szeged honlapja

Fotó: MKSZ/Kovács Anikó

 

Megosztás