Volt egy rosszabb időszak, de nem volt kérdés, melyik a jobb csapat. 

A Veszprém számára a véghajrában minden meccs kulcsfontosságú, hiszen a meccs előtt is szinte biztosnak tűnt, hogy a Magdeburg elleni utolsó fordulós találkozó fog elsősorban dönteni arról, hogy ki végez majd a Barcelona mögött a csoport második helyén. A Montpellier sérülésekkel küzd, de azt tudjuk. hogy a franciák hazai pályán tudnak meglepetést okozni, így nem lehetett félváról venni a találkozót.

Momir Ilics csapata pedig nem is tette ezt. Koncentráltan, remekül kezdett a Veszprém, nagyon pontosak voltak a támadások, Rodrigo Corrales részéről a védések is jöttek, úgy tűnt, a vendég csapat szépen és gyorsan lerendezi a találkozót. Csakhogy megint jött az a hullánvölgy a Veszprém teljesítményében, amit korábbi fordulókban is láthattunk. Ennek köszönhetően a 10:5-ös vezetés után a félidőre meglepő módon már a Montpellier állt jobban.

A második játékrész elején megint nyílt az olló. Ismét feljavult a veszprémi játék, keményebbé vált a védekezés, támadásban pedig visszajött az a sor, amely jól működött. Ebből is ki kell emelni Nedim Remili játékát, aki ma tényleg szenzációsan játszott: pontosan lőtt, remek gólpasszokat adott, minden sallang nélkül kézilabdázott. Magabiztos, jó teljesítmény volt ez a Veszprémtől, azt az egy hullámvölgyet leszámítva többségében stabilan játszott a csapat.

Montpellier-Telekom Veszprén: 31-37 (18-17)

Kiemelt kép: Telekom Veszprém

3784 megtekintés.

Megosztás