Kedves olvasóink, követőink!

 

Hamarosan véget ér az Európa-bajnokság, és kezdetét veszi egy másik, fontosabb ünnep: a karácsony. Ez az időszak a szeretetről szól, ebben az időszakban kifejezetten fontos, hogy ott legyünk egymásnak, segítsük egymást. Tudjuk, hogy nem mindenki számára jelenti ugyanazt a karácsony, hiszen vannak, akiknek nélkülözniük kell, nem mindenki engedheti meg magának a lakomát vagy drága ajándékokat.

A Handballexpert csapata úgy döntött, hogy mindenképpen szeretne segíteni néhány családon, hogy legalább finom vacsora kerüljön az asztalra, legyen karácsonyfa vagy a gyerekeknek legyen ajándéka. Ezért természetesen hajlandóak vagyunk áldozni, néhány ezer forintot szívesen adunk, utalunk azon családok számára, akiknek nélkülöznie kell.

Ezért fordulunk hozzátok. Ha ismertek olyan családot vagy ti magatok vagytok nehéz helyzetben, ha jól jöhet pár ezer forint, vagy ha valóban gondot okozhat, hogy meleg étel kerüljön az asztalra, vagy nem jutott pénz már fára, esetleg tüzelőre, bármire, akkor kérlek, titeket, vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Itt vannak az elérhetőségek.

Nincs más dolgotok, mint megnevezni, hogy melyik család miért kapjon egy kis juttatást. Fontos tudni, hogy az összeg átutalás formájában érkezik, tehát IBAN-szám szükséges hozzá. Természetesen odafigyelünk az adatokra, titokban tartjuk azt, nem kell attól félni, hogy kiderül, kellemetlenséget okoz, hogy kik szorultak rá a pénzre.

Nagyon remélem, hogy tudunk segíteni, és a pénz olyan helyre kerül, ahol valóban szükség van rá.

 

Sellei Zoltán

főszerkesztő

Megosztás