Sajnos a folyamatos halasztások miatt – ugye elmarad a Barcelona – Veszprém találkozó is – ma mindössze egyetlen mérkőzést rendeztek a férfi Bajnokok Ligájában. A szegedi csoportban utolsó, norvég Elverum fogadta a második helyen álló Flensburgot. A német sztárcsapat azzal a tudattal léphetett pályára, hogy amennyiben hozzák a papírformát, akkor pontban behozzák a listavezető Kielcét.

Máthé Dominikék nem ijedtek meg a Flensburgtól remekül kezdték a mérkőzést, többek között a magyar fiú két góljának is köszönhetően, 10 perc után 4-4-re álltak. Rá is pakolt egy lapáttal a német csapat, főleg Johannessen és Gottfridsson, 23.-ik perc 9-11. Majd Golla is „magához tért” a vendégeknél, a szünetben 12-15.

Aztán láss csodát, a második játékrész első felében hatalmasat játszott a Máthé Dominik vezette Elverum – a magyar fiú ekkor ötnél tartott – 21-22-vel mentek a hajrára a csapatok! És ha eddig sikerült tartania magát a norvégoknak, – közben Langaas is felnőtt Máthé mellé – akkor továbbra is nagyot mentek, 3 perccel a vége előtt 28-28! Aztán a vendégeknél Johannessen és Steinhauser is betalált, amire már csak Máthé Dominik (ezzel 7 góllal zárt) tudott válaszolni, így a vége:

Elverum – Flensburg 29-30 (12-15)

fotó: daniasport.hu

4105 megtekintés.

Megosztás