Döntse el ki ki maga, hogy meglepetés-e az oroszok jó rajtja vagy várható volt a fehéroroszok elleni egy pont után a szlovének legyőzése!? Az biztos, hogy ma esélyesként várták a két vereséggel kezdő Dél-Koreát, de látva ezt a világbajnokságot, elkiabálni bizony semmit sem szabad. Ami biztos, hogy két meccs után, egyaránt három pontja van az oroszoknak és Fehéroroszországnak, Szlovénia pedig két ponttal várja az esti meccset.

Kimék kezdték jobban a mérkőzést, van is a keretükben hat azonos nevű játékos, de hétnél utolérték őket Zsitnyikovék (képünkön). Aztán felváltva estek a gólok a kapukba egészen a szünetig, senki nem tudott két góllal ellépni a másiktól, izgalmas második félidőnek néztünk elébe, félidőben 15-15.

Természetesen az látszott a játékon, hogy az oroszok már továbbjutók voltak ettől a mérkőzéstől függetlenül, de a második 30 perc elején azért már határozottabban érkeztek a meccsbe, sikerült is az elején 2-3 gólos előnyre szert tenniük. Majd mindenki lehetőséget kapott az oroszoknál, azok is akik eddig kevesebbet játszottak, tizenkét játékosuknak sikerült legalább egy gólt szereznie, a kapuban pedig Tretynko nagyon megbízható teljesítményt nyújtott, végül hozták a kötelezőt a lelkesen játszó ázsiaiak ellen.

Dél-Korea – Orosz csapat 26-30 (15-15)

fotó: nemzetisport.hu

 

Megosztás