Tegnap elkezdődött, ma pedig igazi „nagyüzemi” módban folytatódik az egyiptomi világbajnokság. A nap nyitómeccsén – a körülményeket tudjuk – az „Orosz Kézilabda Szövetség Csapata”, Fehéroroszország ellen lépett pályára. A büntetés értelmében az oroszok a nemzetközi sportági szövetség (IHF) himnuszát hallgathatták a meccs előtt és a címeres mez is s piros póló alá került.

Hogy lelkileg számítanak-e valamit az oroszoknak az előzmények azt bizonyosan nem tudjuk, de az első félidőben ez biztosan nem látszott a játékukon, egy nagyon változatos, igen jó iramú első 30 percet produkáltak a csapatok, 15-15-el mentek az öltözőbe.

A második játékrész ott folytatódott ahol az első abbamaradt, továbbra is fej fej mellett haladtak a csapatok és hiába javultak a kapusteljesítmények, egyikük sem tudott ebből igazán előnyt kovácsolni. A mérkőzés előtt esélyesebbnek titulált fehéroroszok hibáztak többet támadásban, így maradhatott végig a szoros a végjáték is, amiből végül 1-1 ponttal jöttek ki a csapatok!

Fehéroroszország – Orosz Kézilabda Szövetség Csapata 32-32 (15-15)

1580 megtekintés.

Megosztás