A Kolstad ellen már nem jött össze a győzelem. 

Ellentétes előjelekkel készült a negyedik forduló egyik legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzésére a két csapat, hiszen míg az OTP-Bank Pick Szeged múlt héten fantasztikus győzelmet aratott az Aalborg ellen, a Kolstad  a Zágráb otthonában maradt alul meglepően sima mérkőzésen.  Ráadásul az előzetesen is egyértelműnek tűnt, hogy az eredmény egyik csapat csoportban elfoglalt pozíciója szempontjából sem mindegy.

A kezdés rögtön nem volt álomszerű magyar szempontból, hiszen rögtön 3-0 állt az eredményjelzőn, de talán még ekkor sem lehetett számítani arra a forgatókönyvre, amelyet végül a mérkőzés egésze során láthattunk. A Kolstad remekül felkészült a szegedi alapjátékból, a Tisza-parti együttes pedig ezúttal nem tudott váltani. A nyitott védekezés nem működött, ezúttal a hét-hat elleni játék sem hozott jelentős javulást. A norvég együttes a korábban látottaknál jóval jobb tempóban és magabiztosan szerezte a gólokat.

A második félidőben már csak egy jelentősebb leolvadásban lehetett bízni, azonban most ez sem történt meg. Egyéni teljesítményeket viszont ki lehetett emelni mindkét oldalon. Gudjonsson nyolc, Röd hét találattal járult hozzá a közös terméshez, szegedi oldalon többen is öt találattal zártak,  a végére Emil Kheri Imsgard is összeszedett néhány védést.

Kolstad-Szeged: 37-24 (24-11)

Forrás: www.handball.no

Megosztás