A két nagyágyún kívül készülhet az elődöntőre a Balatonfüred és a „kis” Veszprém is.

Tombor Csaba együttese a bajnoki bravúr győzelem után, újra megtréfálta a Csurgó együttesét. A jó formában lévő veszprémi fiatalok mindössze hat gólt engedélyeztek a házigazdának harminc perc alatt. A szünetre felépített nyolcgólos előny elégnek bizonyult a lefújásig, ezzel a Veszprémi KKFT története legnagyobb sikerét érte el.

A negyeddöntők egyetlen másodosztályú csapatának nem sok babér termett. Az első osztály legjobb formájában lévő csapata, a Balatonfüred tükörsima győzelmet aratott Mezőkövesden.

A Ferencváros ifjúsági csapatával érkezett a Veszprém Arénában, a felnőtt csapatból csak Nagy Bence lépett pályára. A fővárosi fiatalok nem vallottak szégyent, talán még elváráson felül is teljestettek. Tíz percig még a zöld-fehéreknél volt az előny, ezt követően érvényesült a papírforma, de a harminc szerzett találat mindenképpen dicséretes.

A Tatabánya kispadján nem lehetett ott Vladan Matics, aki rossz közérzete miatt ma nem meccselt. A Szeged szinte a legerősebb keretével szállt harcba, aminek meg is lett az eredménye. A szünetben már kilenc góllal vezetett Juan Carlos Pastor csapata, a „tigriseknek” ma nem volt esélye a „bikák” ellen.

Csurgó – Veszprémi KKFT 22-26

Mezőkövesd – Balatonfüred 18-34

Telekom Veszprém – Ferencváros 42-30

Tatabánya – Szeged 22-29

Fotó: Veszprémi KKFT facebook oldal

3444 megtekintés.

Megosztás