Site icon Handballexpert

Kiderült, ki lesz a Győr edzője 2023-tól

A Győri Audi ETO nyáron megüresedő vezetőedzői posztjára több lehetséges jelölttel is tárgyalt Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője. Az edzői szakma szűk elitjével történt tárgyalássorozatokat követően eldőlt, hogy a dán bajnok Odense jelenlegi trénere, Ulrik Kirkely veszi át a zöld-fehérek irányítását 2023 júliusában.

“Hatalmas megtiszteltetésnek tartom, hogy megkapom a lehetőséget a Győri Audi ETO KC irányítására. Az elmúlt évtized meghatározó csapatának vezetése nagy kihívás számomra, de nem vállaltam volna el a feladatot, ha nem hinnék abban, hogy közösen sikeresek lehetünk. A klub tradíciói és jelene is nagy elvárásokkal teli, és ugyanez igaz a jövőre nézve is. Már nagyon várom a közös munkát nyártól, de addig is jelenlegi feladatomra koncentrálok Odense-ben.” – nyilatkozta a klub honlapjának a győriek leendő szakvezetője.

De nem ő az egyetlen új igazolás Győrben. 

A zöld-fehéreket erősíti a következő szezontól a brazil irányító-átlövő, Bruna de Paula. A 26 éves játékos 2+1 éves szerződést írt alá a győriekkel.

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk, és nyáron Győrbe igazolok. Az ETO csapata minden brazil kézilabdázónak ismerős, hiszen itt játszott Eduarda Amorim is. Hihetetlen, hogy azt, amiről egykor fiatalként csak álmodtam, nyártól valósággá válik. Ismerem a klubot, tudom, hogy mindig győzelemre törnek, és a legmagasabb célokért küzdenek. Ugyanez igaz rám is, éppen ezért nagyon várom már a közös munkát. Nyáron találkozunk Győrben, de addig is természetesen mindent megteszek jelenlegi csapatom sikeréért.” – nyilatkozta az átlövő.


Bruna De Paula Metzből teszi át székhelyét Győrbe.
Fotó: gyorietokc.hu

 

Borítókép: gyorietokc.hu
Forrás: gyorietokc.hu

Megosztás
Exit mobile version