Az utóbbi időkben főleg az átigazolási pletykák voltak terítéken, de most a Győr hosszabbítást jelentett be, méghozzá egy kulcsjátékossal.
Újabb három éves szerződést kötött a győri csapat Veronica Kristiansennel. A junior világ- és Európa-bajnok, felnőtt világbajnok és kétszeres Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes norvég válogatott játékosra  hosszú távon számolnak az egyesületnél.

Nagyon elégedettek vagyunk Veronica Kristiansen teljesítményével, csapatunk meghatározó tagjává, húzóemberévé vált az elmúlt évek során, így egy percig sem volt kérdés számunkra, hogy folytatni szeretnénk a közös munkát. Külön öröm, hogy játékosunk is hasonlóképp állt pályafutása Győrben történő folytatásához, jól érzi itt magát, melyet kiváló teljesítménye is alátámaszt.” – kezdte nyilatkozatát Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke, aki röviden kitért a mindennapi munkát az élet minden területén hátráltató külső körülményekre. „Bízunk benne, hogy a járványhelyzet mihamarabbi elmúltával ismét minden visszatérhet a régi kerékvágásba, és 100%-kal az elérendő céljainkra tudunk koncentrálni, melyek megvalósításában kulcsszerepet szánunk Veronicanak – ezúton is sok sikert kívánunk neki az elkövetkező három szezonban!”

 

Forrás: Győri Audi ETO KC honlapja

 

Megosztás