A két sztár volt a videósorozat első vendége.

Már javában zajlanak az előkészületek a jövő évi, magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnoksággal kapcsolatban. Most egy új kommunikációs csatorna nyílt meg, a WGSM TV, mely érdekes videók segítségével csinál kedvet a tornához. Ahogy a hivatalos kommunikáció fogalmaz:

A magazin havonta jelentkezik, és elsősorban a 2022-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott tagjait, a leendő helyszíneket mutatja be, emellett az Eb szervezőmunkájával kapcsolatos háttérinformációkról, érdekességekről számol be. A WGSM TV műsorvezetője a több nemzetközi kézilabdás eseményről is ismert Szalay Edit lesz.

A WGSM TV adásaiban elsősorban a játékosoké lesz a főszerep, de a helyszínek, valamint különböző érdekességek is szóba kerülnek majd, a cél pedig a torna közelebb hozása a szurkolókhoz. Vagy ahogy a műsorvezető, Szalai Edit fogalmaz:

A WGSM TV alapvető célja, hogy csatornát nyissunk a szurkolók, a nézők és a kézilabdázóink között. Szeretnénk újszerűen bemutatni a játékosokat. Olyan háttérinfókat szedünk össze adásról adásra, melyek izgalmasak, érdekesek lehetnek a nézők számára és amik máshol nem láthatóak. Terveink szerint minél több válogatott játékosunkat meghívjuk a stúdióba, és minden részben tervezünk valami plusz meglepetést, legyen szó a srácok felkészüléséről, az Eb helyszíneiről vagy a háttérszereplőkről. Az első adásban Lékai Mátéval, válogatottunk meghatározó alakjával látható egy hosszabb interjú, illetve vele és Nagy Lászlóval közös játékunk. Emellett kicsit bepillantottunk a januári jegyértékesítésről szóló sajtótájékoztatónk háttérmunkálataiba is

Az első adás itt érhető el, az EB-vel kapcsolatos további információk pedig az alábbi linken tekinthetőek meg, valamint mi is minden fontos fejleményről beszámolunk az Euro 2022-WGSM fül alatt.

Kép: NSO

Megosztás