Teljes kerettel várhatta a Telekom Veszprém a mérkőzést a dán Aalborg elleni, Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzések első felvonását. A bakonyiak keretéből ezúttal két fiatal, Lukács Péter és Dörnyei Borisz maradt ki.

Tovább olvasom

Kisorsolták a Magyar Kupa négyes döntőjének mérkőzéseit, hosszú idő után a BL csapatok nem a döntőben csapnak össze, hiszen már az első napon megmérkőznek egymással.

Elődöntők (április 23, Győr):
Pick Szeged – Telekom Veszprém
Budakalász Kézilabda Zrt. – Fejér B.Á.L. Veszprém

A bronzmérkőzést és a döntőt április 24-én rendezik szintén Győrött!

Fontos rangadót nyert a bronzérem szempontjából a Debrecen együttese a női kézilabda NB1-ben a Mosonmagyaróvár gárdájával szemben. Szilágyi Zoltán csapata a második játékrész elején állva hagyta ellenfelét.

Tovább olvasom

Teltház és kiváló hangulat előtt aratott sikert az FTC-Rail Cargo Hungaria csapata a DVSC Schaeffler felett a női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében. Elek Gábor csapata a második félidőben biztosította be továbbjutását a négyes döntőbe, ahol a Győr – Dunaújváros – Siófok hármas közül kerül ki az ellenfele.

Tovább olvasom

A legrangosabb nemzetközi sorozat mellett az Európa-ligában is véget érnek a csoportmérkőzések. Sajnos a Tatabánya az utolsó forduló eredményétől függetlenül nem folytathatja a legjobb 16 között.

Tovább olvasom

Az ember felkel vasárnap, tervezgeti a napját, emésztgeti a szombaton történteket, aztán sajnos szembe jön vele az NSO véleménycikke. És máris 140 a pulzusa, és elgondolkodik, hogy milyen világ az, ahol ilyen szenny írás megjelenhet. 

Tovább olvasom

Elképesztő mérkőzést hozott a Ferencváros és a Dortmund összecsapása a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában, ahol a tét nem volt kisebb az FTC számára, mint a csoport második helyének elérése. Ehhez a kötelező lépést megtette Elek Gábor alakulata, hiszen 23-21-es győzelmet aratott, egy elképesztő végjátékban.

Tovább olvasom

A moszkvai havazásba látogatott a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ahol a CSZKA fogadta a magyar együttest, a zöld-fehér alakulat pedig magabiztosan és tekintélyt parancsoló védekezéssel aratott 23-27-es győzelmet.

Tovább olvasom