Csak a különbség volt kérdéses. Törökországban is magabiztos győzelmet szerzett az ETO a Kastamonu vendégeként, így továbbra is száz százalékosan vezeti a csoportját a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

Tovább olvasom

Az elképesztő hazai győzelmet követően nem bírt román ellenfelével a Ferencváros női kézilabda csapata a Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában, a Bukarest otthonában 27-21-re maradt alul a magyar bajnok.

Tovább olvasom

Az idei szezon első szuperrangadójára érkezett a címvédő Pick Szeged a rekordbajnok Telekom Veszprém otthonába.

Az első félidő igazi hullámvasutat hozott, mindkét csapat többször is vezetett két góllal, minimális hazai előnnyel zárult a játékrész. A második harminc perc nagyrészében a Veszprémnél volt a vezetés, négygólós volt a legnagyobb különség. A hajrá és az egyik pont a Pick Szeged csapatáé lett.

Mindkét együttes játékosai sok hibát vétettek, de volt több remek egyéni teljesítmény is. Kemény összecsapások, feszült hangulat, piroslapok és furcsa játékvezetői meglátások kísérték a találkozót.

A két top klub minden valószínűség szerint még legalább négy alkalommal összecsap az idény hátralévő részében, feltehetőleg legalább ekkora izgalmak közepette.

Végeredmény:
Telekom Veszprém – Pick Szeged 26 – 26