A MOL-Pick Szeged hivatalos oldalán erősítette meg a sajtóban megjelent információt, mely szerint a klub leigazolta a 36 éves veterán szerb klasszist, a sérült Luka Stepancic pótlására. A szerződés egyelőre a szezon végéig szól, és a hazai szabályozás miatt csak a Bajnokok Ligájára érvényes.

A Tisza-parti szurkolók finoman szólva se repesnek az örömtől a hír hallatán. Vujin veszprémi korszakában az egyik legnépszerűtlenebb játékos volt Szegeden. 2008-ban hétméteresből, szándékosnak tűnő mozdulattal fejbe lőtte a Pick legendás kapusát, Nenad Puljezevicset. A múltról maga a játékos is magyarul beszélt bemutatkozó interjújában:

„Sajnos ez történt 13 évvel ezelőtt. 2008-an fejbe lőttem a szegedi kapust. Többször mondtam, hogy sajnálom, hogy ez történt. Fiatal gyerek voltam, fiatal játékos voltam, és ezt csináltam. Utána mindenhol, ahol játszottam küzdöttem a végsőkig. 100%-os teljesítményt akarok itt is nyújtani. Szerintem a pályán kéne megmutatni, hogy mit tudok. Tényleg megpróbálom 100%-osan segíteni a klubot… még egyszer mondom, hogy sajnálom, hogy régen ezt tettem.”

Vujin a Vardar Szkopje játékosaként kezdte a szezont, majd nem lépett pályára a két csapat szkopjei csoportmeccsén, a visszavágóra már nem is utazott el, most pedig a Szeged kézilabdázója lett.

A mai napon megjelenő podcastben részletesen foglalkozunk a témával. A felvétel a hivatalos bejelentés előtt készült.

4034 megtekintés.

Megosztás