A 2022-és férfi kézilabda EB szervezői online sajtótájékoztatón ismertették a jövőre, Magyarországon és Szlovákiában rendezendő esemény részleteit. A mérkőzéseken kívül komplett programcsomagot kínálnak majd a szurkolóknak, gasztronómiai, kulturális és turisztikai témakörökben. A kiegészítő rendezvényekről, koncertekről részletesen lehet majd tájékozódni a hivatalos weboldalon, és lehet élménycsomagot is vásárolni. Hamarosan az esemény hivatalos applikációja is elérhető lesz.

Elindult a mérkőzésekre szóló jegyértékesítés is, elérhető lesz például a nyitónapra szóló tikett mellett, budapesti csoportbérlet, valamennyi budapesti mérkőzésre szóló bérlet és az elődöntőre-döntőre szóló bérlet is. A vásárláskor rendelkezésre állnak majd gyerek- és nyugdíjas kedvezmények is.

5 helyszínen zajlanak majd a mérkőzések, Pozsony és Kassa mellett, Budapest, Szeged és Debrecen ad majd otthont a kontinenstornának. A budapesti megaAréna és a szegedi csarnok építése rendben zajlik, míg a debreceni Főnix felújítása is folyamatban van. 24 csapat vesz majd részt a tornán, a magyar válogatott a B csoportban Budapesten szerepel majd, míg Szegeden a már kvalifikált horvát válogatott lép pályára. Az EHF – a korábbi kritikákra reagálva – az eredeti elképzelésekhez képest extra pihenőnapokat iktatott be a naptárba.

 

Az esemény weboldala: https://www.watchgamesseemore.hu/rajongo/

Kép: Handball-Planet.com

Megosztás