Site icon Handballexpert

MOL Tatabánya sajtótájékoztató

A MOL Tatabánya KC csapata a mai napon sajtótájékoztatót tartott a hétvégi MOL-kupáról, a közelgő szezonról és a csapat körüli aktualitásokról.

Pantl Péter, a MOL-csoport Kommunikációs Igazgatója megtiszteltetésnek vette, hogy válogatott és volt válogatott játékosokkal ülhet egy asztalnál, és elmondta, nagy rajongója a magyar kézilabdának. Tájékoztatott róla, hogy hosszú távra tervezik az együttműködést a tatabányai kézilabda klubbal, amely komoly változásokon ment át a nyár folyamán. A jelenlegi csapat gerincét válogatott játékosok alkotják. A minőségi szakmai irányítással a háttérben, valamint a MOL által nyújtott stabil körülményeknek köszönhetően kiváló eredményeket érhetnek el mind a haza, mind a nemzetközi porondon.

Fetter Balázs, a MOL csoport Szponzorációért felelős munkatársa csatlakozott kollegájához, és hozzátette, hogy a Tatabánya utánpótlása évről évre „köpi ki” magából azokat a tehetségeket, akik már most bontogatják a szárnyaikat a korosztályos válogatottakban, és remélhetőleg hamarosan a felnőtt csapatokban is megmutathatják képességeiket.

Ilyés Ferenc, a Tatabányai klub vezetője elmondta, hogy vezérfonaluk, amint azt már láthatjuk is, hogy minél több magyar játékos szerepeljen a csapatban, és ezáltal szerepelhessen a nemzetközi kupaporondon is. Megerősítette, hogy a MOL, mint névadó szponzor egy olyan stabilitást ad a csapatnak, és a stábnak, hogy már csak a szakmai munkára kell fókuszálniuk.

Ancsin Gábor és Székely Márton csatlakozott az előttük szólókhoz a tekintetben, hogy nagyon fontos egy klubnál a biztos háttér, és a tervezhető jövő, épp ezért örülnek, hogy nekik csak és kizárólag az edzésekkel és a mérkőzésekkel kell foglalkozniuk. A hétvégén megrendezendő MOL-kupáról úgy vélekedtek, hogy kiváló mérföldkő lesz ez a felkészülésükben ez a torna, hiszen három, nagyon erős Bajnokok Ligájában szereplő együttes érkezik a bányászhoz.

Tombor Csaba vezetőedző „kis Veszprémnél” elvégzett eredményes munkája után szintet lépett, és egy nagy tervekkel rendelkező topcsapathoz igazolt, ahol a cél a két gigászi csapat megszorongatása, és a magyar bajnoki bronzérem megszerzése.

Kíváncsian várjuk, hogy a fiatal magyar edző mire képes ezzel az erős kerettel az előttünk álló szezonban, és reménykedünk, hogy a többi csapat és a magyar kézilabda érdekében a bányász újra régi fényében fog tündökölni, és visszakerül az európai kézilabdázás térképére!

 

Írta: Pál Tamás, Handballexpert

Fotó: Pál Tamás, Handballexpert

Megosztás
Exit mobile version