Ma a német válogatott is megkezdte a világbajnoki szereplést. Gensheimerék Uruguay ellen kezdtek.

Bár németek több kulcsjátékosa úgy döntött, hogy nem vállalja a világbajnokságot, inkább a családdal maradnak otthon, ez a válogatott rendkívül erős. Wiencek, Pekeler, Weinhold, Kohlbacher, Wiede hogy csak néhány hiányzó klasszist megemlítsünk, akiket nélkülözne kell Alfred Gislason szövetségi kapitánynak.

A magyarok csoportellenfele Uruguay ellen lépett ma pályára. Némi meglepetésre kikerült a mai keretből Andreas Wolff, így Heinevetter és Bitter volt a két kapus.

Utóbbi kezdett a kapuban, és a kedélyeket egy Uwe Gensheimer kimaradt büntető borzolta, de ez ezen kívül olyan volt a mérkőzés képe, mint amilyet elképzeltünk. Lelkes, de gyenge Uruguay, nyomasztó német fölény.

A hazaiak kapusa elég sokat védett, Uwe Gensheimer egymaga négy ziccert hagyott ki, így „csak” 16-4 arányú vezetés volt a félidőben.

A második félidőben a németek jobban koncenztráltak az 50. percig, míg Uruguaynál a motiváció alább hagyott, így a várt eredmény alakult ki. Uruguay szimpatikus volt, és bár voltak megmosolyogtató akcióik, üde színfoltjai a világajnokságnak. A kapusuk lett az MVP egyébként.

 

Németország – Uruguay:43 – 14.

 

2416 megtekintés.

Megosztás