A Győri AUDI ETO KC csapata a Bajnokok Ligájában lépett ma pályára. Szerencsére minden játékos negatív tesztet produkált, így nem volt akadálya a mérkőzésnek.

 Az ellenfél a Buducnost ellenfele volt, amely alapjában képes megrángatni az oroszlán bajszát, hát még akkor, ha a Győr korántsem sem a legerősebb felállásában játszik. 

A mérkőzés kiegyensúlyozott első perceket hozott, majd a vendégek jobbak sáfárkodtak a helyzeteikkel, és kisebb előnyre tettek szert. A 14. percben három góllal is vezettek már. 

Az ETO hamar megérezte, hogy akár gond is lehet, és magasabb fokozatba kapcsolt, és egyenlíteni tudtak,  a félidő vége előtt nem sokkal 15-15 volt az állás. Egy perccel a vége előtt az ETO-nak labdája volt a félidei vezetéshez, és az utolsó perc olyan jól sikerült, hogy végül két gólos előnnyel mehetett az öltözőbe Danyi Gábor csapata. 

A félidőben Győr – Buducnost: 18 – 16. 

A második játékrészben egy új szemléletű Győr jött ki a pályára, amely szemmel láthatóan meg akarta mutatni az ellenfelének, hogy itt bizony csak egyetlen csapatnak van esélye. Nagyon gyorsan hat gólos előnyre tettek szert Oftedálék, Adzic mester, a vendégek edzője hamar kikérte az idejét. Ekkor 24-18 volt az állás. 

A játék ezután csak annyiban változott, hogy a Győr nem tudott még nagyobb előnyt kiépíteni, a Buducnost ellen tudott állni a hazai csapat rohamainak, de a győztes kiléte egy pillanatra sem forgott veszélyben. A végeredmény: Győri AUDI ETO KC – Buducnost: 34 – 29. 

Kissé felforgatott csapattal, de magabiztosan nyerte az aktuális BL-meccsét tehát a Győri AUDI ETO KC csapata, és továbbra is csoportelső. 

 Fotó: Győri AUDI ETO KC Facebook-oldala

 

Megosztás