Az Érd – Esztergom mérkőzés után két hazai játékossal készítettünk interjút. Panyi Anna és Pálmai Liza is hibátlanul lőtt a mérkőzés során, előbbi mérlege 9/9, utóbbié pedig 5/5 volt.

Interjú Panyi Krisztina Annával (balátlövő):

-Gratulálok a győzelemhez! Hogyan értékelnéd a mai csapatteljesítményt?

-Nagyon büszke vagyok a csapatra, nagyon sokat készültünk az elmúlt hetekben már erre a mérkőzésre. Nagyon fókuszáltunk védekezésben és támadásban is. Megbeszéltük, hogy ki kell iktatni egyes játékosokat, agresszívabbnak kell lennie a védekezésünknek, és vinni kell rájuk a gyors lerohanásokat, hogy minél több könnyű gólunk legyen. Támadásokban pedig próbáljuk megjátszani a beállóinkat, egyes-kettes közötti területeken lőni és átlőni. Ez mind sikerült, hála a jó Istennek.

-Mind a kilenc lövésedből gól lett, hogyan értékelnéd a saját teljesítményedet?

-Ezt a lányoknak köszönhetem, nagyon jó csapategységünk van. Kiszolgáltak engem, én pedig befejeztem, ahogy azt kell. Belőttem azokat a helyzeteket, amiket csináltak nekem, vagy esetleg amit én csináltam magamnak.

-Sikerült a győzelem, de mivel csak hárommal nyertetek, így távolabb kerültetek a feljutástól. A 4 vagy az 5 gólos győzelem volt a cél a mérkőzés előtt?

-Nyilván az öt gól volt a célunk, de úgy jöttünk ide a pályára, hogy szeretnénk egy nagyon jó iramú játékok végrehajtani. Ez sikerült is, de sajnos nem sikerült az 5 gólos győzelem. Megyünk előre, jövő héten a Szombathely következik, szeretnénk őket is elkapni. Ott is a győzelem lesz a cél, minden tőlünk telhetőt megteszünk, beleteszünk apait-anyait, és meglátjuk, hogy az mire lesz elég.

 

Interjú Pálmai Lizával (irányító):

-Gratulálok a győzelemhez, szerinted mivel kerekedtetek az ellenfél fölé?

-Én azt éreztem, hogy egész mérkőzés alatt jobban akartuk ezt a meccset, jobban együtt voltunk. Tudtuk nyilván, hogy mi a mérkőzésnek a tétje, hogy miről szól. Nagyon meg szerettük volna csinálni, ennyi lett ebből.

-Hibátlanul lőttél, hogyan értékelnéd a saját teljesítményedet?

-Örülök, hogy hozzá tudtam tenni a csapat teljesítményéhez. Nyilván sajnálom, hogy a végső célunkat nem sikerült elérni, de nyerünk, két pont, örülni kell neki és meg kell próbálni minden meccsen ugyanígy tovább.

-A Szombathely következik, de ha azt megnyeritek, sincs a kezetekben a sorsotok. Mennyire bízol/bíztok a feljutásban?

-Én azt gondolom, hogy csodák mindig történnek. Nyilván erre is van esély. Örülnénk neki, hogyha ez tényleg így alakulna, de azt gondolom, hogy nekünk elsősorban mindig a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk.

Képek forrása: Balogh István

2633 megtekintés.

Megosztás