Megállapodtak a felek egymással, így Per Johansson irányítja a következő szezonban is a Győri Audi ETO KC csapatát.

Az elmúlt időszakban több pozitív megnyilvánulás is érkezett a játékosok részéről, ráadásul a zuhanyhíradóban is az a pletyka terjedt, hogy a holland szövetségi kapitány szívesen maradna, így talán nem meglepő a mai kiadott hír.

Az MTI tudosítása alapján Endrődi Péter, a Győr ügyvezetője elmondta: „A Vipers elleni továbbjutást és az FTC elleni hazai győzelmet követően értékeltük a csapat helyzetét, és az utat, amit március vége óta megtettek a lányok Per vezetésével. Alapos és részletes megbeszéléseken vagyunk túl, és aláírtunk egy 1+1 éves szerződést. Per számára egyértelmű célokat határoztunk meg az idei évadban, és ugyanígy jártunk el az új kontraktus esetében is”

 

Johansson marad – forrás: IHF

Johansson is elégedetten nyilatkozott: „Örömmel írtam alá az új kontraktust, hiszen nagyon jól érzem magam Győrben. A lányokkal hamar megtaláltam a közös hangot, a klub a legszervezettebb, amit eddig valaha is láttam, és az a folyamatos maximalizmus, ami itt körbe vesz minket, hihetetlenül inspiráló.”

A svéd szakember megfordult korábban a CSM Bukarest és a Rostov Don csapatainál klubedzőként, Montenegro és Hollandia válogatottjait pedig szövetségi kapitányként irányított, illetve utóbbit irányítja jelenleg is.

Az új szerződés értelmében Johansson tehát egyszerre lesz szövetségi kapitány és klubedző.

A cikkben idézett részek az MTI alapján az m4sport oldalán jelentek meg.

Megosztás