Egy új műfajban próbáltuk ki magunkat, szerintünk ez a formátum érdekes lehet.

Érkezett hozzánk egy podcast-felkérés a Deejay Rádiótól, amelyre nem tudtunk nemet mondani. Tudjuk, tisztában vagyunk vele, hogy egyikünk sem rádiós, műsorvezető vagy profi szónok; ennek ellenére vállaltuk. Szeretjük a kézilabda sportágat, különböző véleményünk van a dolgokról, és ez a fajta formátum mindig is szimpatikus volt számunkra.

A lenti linken a próbaadás hallható. A kérésünk az lenne, hogy legyetek kedvesek megírni nekünk a kritikai észrevételeket. Kis csapatunk nyitott minden tanácsra, a tartalommal is lehet, és kell is persze vitatkozni, de egyelőre a gyakorlati kritikáké kell, hogy legyen a főszerep.

Amit tudunk:

  • Nem ártana néha mikrofon, illetve ha profi módon szeretnénk, akkor kötelező
  • Túl sokan voltunk, de a próbaadásnál ez volt a cél. Öt ember szükségtelen, szerintünk 2-4 között lehetne megszabni a podcastban résztvevők számát.
  • Túl hosszú lett, majdnem egy órás. Még ha érdekel is sok embert, nem biztos, hogy ennyi időt rászán. A jövőben mindenképp rövidebb anyagokkal szeretnénk előhozakodni.
  • Próbáljuk úgy csinálni, hogy egy-egy témában olyan kollégánk legyen ott a beszélgetésben, aki jobban benne van a témában. Nem titok, hogy nálunk is vannak olyanok, akik például inkább női vagy inkább férfi vonalon mozognak otthonosabban.
  • A podcastnak még nincs címe, várjuk a kreatív névajánlásokat! 🙂

Adásaink pedig március 15-től a Deejay rádió platformján is követhetőek lesznek.

 

Ha végighallgattad, köszönjük!

Íme az adás:

1709 megtekintés.

Megosztás