Site icon Handballexpert

Rasmus Lauge: Örülök a győzelemnek, köszönet a szurkolóknak a fantasztikus hangulatért

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyitófordulójában a Telekom Veszprém csapata hazai pályán két góllal, 36-34-re győzte le a francia bajnok PSG együttesét. A találkozót követő sajtótájékoztatón a két vezetőedző mellett a remeklő Rasmus Lauge, valamint Henrik Toft Hansen mondta el véleményét a mérkőzésről.

Raul Gonzalez a PSG vezetőedzője

Természetesen gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez, az első félidővel, főként az első negyedórával elégedett voltam. Aztán a második félidőben jött a Veszprém jó védekezése és Vladimir Cupara a kapuban és nem tudtuk tartani Rasmus Laugét sem a második játékrészben.

Henrik Toft Hansen a PSG játékosa

Kemény mérkőzés volt, tudtuk, hogy jól kell játszanunk, hogy legyen esélyünk. Az első félidő jó volt, vezettünk 4 góllal is, mégis döntetlen lett. A másodikban túl sok tiszta ziccert hibáztunk. Lauge fantasztikus mérkőzést játszott. Kemény találkozó volt, a szurkolók biztosan élvezték.

Momir Ilic a Telekom Veszprém vezetőedzője

Először is gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, az első félidővel nem voltam teljesen elégedett. Váltottunk védekezésben 5-1-re ami, működött és így fel tudtunk jönni a félidő végére, ami 17-17 lett. A második félidőben jó volt a védekezésünk, Cupara kapusnak sok védése volt és Lauge is megállíthatatlan volt. Azt gondolom megérdemelten nyertünk és nagyon köszönjük a szurkolóinknak a támogatást!

Rasmus Lauge a Telekom Veszprém átlövője 

Köszönet a PSG-nek a remek mérkőzésért. Hatalmas kihívás ellenük játszani, mert nagyon erős csapat. Az első félidőben ők voltak a jobbak, de pár hibának köszönhetően kiegyenlítettünk. A másodikban jobb teljesítményt nyújtottunk. Örülök a győzelemnek és köszönet a szurkolóknak a fantasztikus hangulatért.

Borítókép: Facebook.com/ Telekom Veszprém

Megosztás
Exit mobile version